Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Canım geçmiş olsun, İngilizce forumlarda da var bu fotoğrafın neredeyse aynılarından çoğunun bebeğinin süt ürünleri alerjisi varmış. Doktora sorman daha iyi tabii ki umarım en kısa sürede düzelir

Anladım canım bizimki biraz daha koyu oluyor o yüzden ishal sandım ben
Dogrudur canim valla ben dogdugu gunden beri bu kakadan cekiyorum bi sulu bi kati bi kabiz inan psklojim cok bozuk alerji doktorundan zar zor randevu alabildim oda ozel bulundugum sehirde 3 uzman var hepsi dolu hele üniv doktorundan randevu almak imkansiz insallah yarin suphelerim son bulur usandim artik ne yicegimi sasirdim mamada vermiyorum zaten

Ah sorma aynı bende öyleyim sofraya tok oturup aç kalkıyorum desem yeridir süt de zor oluyor böyle yemeyince
Ben bir kaç gündür yediklerimi not alıyorum canım sende öyle yap. Bak misal sabah yine kan vardı hemen dün yediklerime baktım

Kuzum corba disinda hic birsey tuketmedim nerdeyse 1 haftadir kahvaltida bile corba ictim sadece meyve yedim üzüm elma ara öğün bakalim artik yarin ne dicek

Amin canım ya
Büyük oğlum bi akşam hasta oldu erkenden uyumus
Oturduk başında bekliyoruz ki uyansin diye başka zaman olsa erkenden yatsa bisiler izlesek deriz ama o hasta olunca hayat durdu karanlıkta oturduk bekliyoruz
yaa dimi bak gerçekten çok doğru. İnan sağlıklı olsunlar da dedim para pul fln hepsi boş ya

Vallahi öyle galiba
Arkadaşımın büyük kız aşırı düzenli küçük tam tersi evde çatışma var diyor bana
Eyvah eyvah bizim ileri ki süreç mi acaba bu ilk çocuk da ebeveynler de herşeyi kuralına göre yapmaya uğraşıyo düzenli olsun saatli olsun fln sonrasında salıyorsun artık ondan bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…