Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aslında haziranda doğması gerekirken martta doğdu işte şimdi düzeltilmiş 3. Ayını doldurdu zaten benim eşim de fizyoterapist o da artık destekli oturtabilecegimi söylüyor

Destekli oturtuyorsun demi dedi evet dedim ek gıdaya başlayabilirsin dedi ki ben 3 gün önce başlamıştım zaten tadıma, bugün armut verdim biraz köyden gelmişti yaladı yuttu valla

Enemm başladın demek ilk başta neler yedirmen gerektiğini anlattımı

Bak bu çok doğru
İlkinde düzen kuracak vakit buluyorsun ikincide saldim çayıra
üçüncüyü hayal dahi edemiyorum . Dün misafirim vardı bebekli sallayacaktım yere oturdum biri dedi ki rahat edebilir misin . Walla dedim biz her yerde sallıoz emişioz yer mekan aramıyoruz artık. Geçen bebek arabasında bezini değiştim kızı parka götürmüştüm ilkinde böyle şeyler olmadı hiç yapmadım yani

Aslında haziranda doğması gerekirken martta doğdu işte şimdi düzeltilmiş 3. Ayını doldurdu zaten benim eşim de fizyoterapist o da artık destekli oturtabilecegimi söylüyor

Destekli ne kadar süre oturtuyorsun

Kuzum bnce askılı zıbın giydir içine üstüne de ne giydireceksen kıyafetini öyle giydir .

Canım gögsü ve sırtı sıcaksa üsümüyo demekktir

Bize dr umuz 3ay kontrolünde artık destekli çok dik olmadan kucağınızda oturtun dedi belli süre vermedi . Kafası sallanmaya başladığı zaman yorulmuş denektir yatırın dedi

Aa bak bunu öğrendiğim iyi oldu. Öyle yaparım Ozaman

Kızlar selam az önce dr'dan geldim, bugün tam 3. Ayı doldurduk 6.200gr olmuşuz sizler nasılsınız nasıl gidiyor bebişlerle

Maşşallah minike artık 3 aylık değilde doğum zamanına göre söylemelisin dedi doktor bana prematürelikten çıktı artık bizimkiler. Doğuma göre 5.5 aylık falan oluyor sanırım dimi

Valla ne bilem ya korktum cok soğudu birden cocuk zaten 2 kata geçerken agliyor
Ara ara klimayı açıyorum ama akşamları artik yakmak lazım dogalgazi bizim ev ısınmıyor bide ofs
Banyo yaptirirken usuyo bizimki de, salonun ortasinda yikiyoruz cocugu
Aa anladim, bende diyorum 3 ayda nasi baslandi biz de baslayalim bizim daha beklemedeyiz demekki bi sure daha
Cocuk 3 aylik ben ilk defa gecen gun arabada altini degistirdim, cok zor biseymis gibi saniyo insan ilk cocukta, bnm de ilk bebegim ya korkmustm bi ya disarda kaka yaparsa diye, degistiriliyomus bi sekilde

Maşşallah minike artık 3 aylık değilde doğum zamanına göre söylemelisin dedi doktor bana prematürelikten çıktı artık bizimkiler. Doğuma göre 5.5 aylık falan oluyor sanırım dimi
Şöyle bir şey de var zaten anne karnında geçireceği zamanı kuvözde geçirdi yani şu an bence 3 aylık 940 gr doğup 6 ayda 6.200e gelmesine çok iyi dedi zaten persentili de güzeldi bugün maşallah

Şöyle bir şey de var zaten anne karnında geçireceği zamanı kuvözde geçirdi yani şu an bence 3 aylık 940 gr doğup 6 ayda 6.200e gelmesine çok iyi dedi zaten persentili de güzeldi bugün maşallah

Benimki de en son 6 kiloydu bakalım ne kadar oldu. Evet o konuda haklısın. Zaten ilk doğduğunda ağlaması falan yoktu ve sürekli uyuyordu. Ne zamanki asıl doğum zamanına geldi Ozaman tepki vermeye başlamıştı

Ben mutlaka zıbın giydiriyorum şimdi kısa kollu zıbın aldım onları giydiriyorum. Üstüne ince tulum giydirdim bugün. Banyo yaptığı için yelek bide. Yeleği uykudan uyanınca giydiriyorum hep bizim ev serin. Çorap zaten artık çıkmaz şapkayı da banyo yaptığı için taktım hiç sevmedi normal zamanda takmam. Ama bebekler önce kafadan üşürmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…