Benimki de sürekli meme peşinde, yumruğunu ve bazen de parmaklarını iştahla emiyor, doyuruyorum yine emiyor anlamadım. Emerek uyutmamaya direniyorum, emip uyuyor memede, sonrada yanağını falan seviyorum gözlerini açıyor öyle koyuyorum yatağa. Bazen de bu plan tutmuyor, babasına pasliyorum
Yaa o kadar artmışki her şey. Kıza alt üst eşofman takımı ve sisme yelek aldım, ikisi 700, birkaç parça da oğluma aldım 1200 verip çıktık. Nasıl oldu anlamadim
Tutuyor ama her zaman değil, bazen dötü başı dagitiyor:) hala sabit süper bir şekilde tutamıyor yani, ama gün geçtikçe daha iyi oluyor.
Tabii sürekli emdiği için böyle. Biz de mandıra değiliz sonuçta, dinlenmemize izin vermeleri lazım.
Jou
nün meşhur bir lafı var, bir şekilde çıkacaklar nasilsa
Benim kızımdan kalma cingirakli coraplari duruyor, ufak ufak başladım giydirmeye
Zannetmiyorum, birçok kişinin öyledir tahminimce ki benim oğlum da öyle
Laf istiyorlar artık, benim oğlum da arada anlatıyor bir şeyler bıdı bıdı
Aynı durumdayız, ben babaya pasliyorum böyle durumlarda
Kızımın pembe tutumunu dolapa koydum, satılırsa oğluma alicam, satilmazsa da giysin pembe bir şey olmaz
Kızlar ben cumartesi günü diyetisyene gidip diyete başladım. Rezene çayını aksatma sütünü korur dedi, hakikaten de iyi geldi, deneyin derim
⚘