Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Daha sık sağ uyar memeleri canım 3 saaati bekleme

Çarşafla sallama hissi veren bi hamak benimkisi:)) zaten o slagonla satıliyo.butun parcalari kolayca ayrilip çantasina konulup taşinabiliyo.
Resmen kurtaricim oldu.cok gazli bebim bebe

Çarşafla sallama hissi veren bi hamak benimkisi:)) zaten o slagonla satıliyo.butun parcalari kolayca ayrilip çantasina konulup taşinabiliyo.
Resmen kurtaricim oldu.cok gazli bebim bebe
Ben de tavana asılandan var da svava, yerde olanlardan o dediğin gibi ihtiyacım var en azından kayınvalideme giderken falan götürmem lazım çünkü 5-6 saat hiç uyumuyor gittiğimizde. Nerden aldığını markasını paylaşır mısın?

Markasi "paşa hamak" içi cok geniş,3 yasa kadar olani da var,bende ki 50 kg a kadar taşiyo

Rabbimm doğumunu Hapsurduğun gibi yaşatsınn inşaallahhh Selizay

Illaaa affetmezzz

Ya emmiyor normal olunca sallaninca emiyor alışmış mi ya
Ay biberondan iki kere içti onami alıştı
Arabada emerken sallanmakmi hoşuna gitti ona mi alıştı
Ben burada süt yok derken ayağa kalkıp sallıyorum o zaman emiyor

Kizlar gorsel icin cok ozur dilerim ama danismam gerekiyordu benin oglan simdi kaka yapti ve bu sekilde bi parca var koyu kahverengi ıslak mendille baktim dagiliyor ne olabilir bu dr yazdim ama henuz donus yapmadi

Eklentiler

• 20220922_115341.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 42
Kızlar oğlumun kakasinda ilk defa kılcal kan parçaları gördüm ince ince. Bir de mukusluydu slime parçası gibi parça vardı içinde, doktor hemen bezi getir dedi, 35 dakikada yetistirdim neyseki. 1 saat sonra sonuçlar çıkacak. Kimlerde vardı böyle durumlarda hatirlayamadim, şimdi nasilsiniz kızlar geçti mi

Eklentiler

• 20220922_115341.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 29
Bu sekildemiydi suan yapti kakayi bende telastayim dr yazdim gormedi

Catlak-kurabiye

Bu sekildemiydi suan yapti kakayi bende telastayim dr yazdim gormedi
Bu kadar kalın ve belirgin değildi, incecik kılcal görünümlüydü benimki. Size de geçmiş olsun, bir şeyi yoktur inşallah bebelerimizin doktor yine de sut ürünleri, yumurta ve kuruyemisi kes dedi bana. Alerji ihtimaline karşı.

Reactions: Jou
Off ya valla kalbime incek simdi cok geçmiş olsun canim size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…