Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aynen benden 1 3 lerim askili aldim
3 6 kısa kollu aldim dogumdan önce
Kiz ne çok almışın
Uzunlara daha geçmedim bu arada ben 6 9 ayaklı altına giydirmek icin pijama almışım
Ben doğmadan 3 tane yenidoğan 3 tane 3 aylık sıfır kol aldım. Sonra yaz gelince ipli bişeyler giydireceğim zaman bu sıfır kol olmadı içinden 3 tane de 3 aylık ipli aldım sonra havalar soğuyunca 3 tane 3 aylık kısa kol 3 tane de 6 aylık uzun kollu aldım

Uzuna geçmem daha heralde şimdilik kısa kol sıfır kol idare ediyoruz üstünü kalın giydiriyorum zaten. Ben ayaksız aldım ayaklı kullanışlı olmuyo dediler

Valla simdi cocugu yikanak icin kalorifer yaktim bu zmnda, ayy kisin sogukta napicaz ya
İkincilere birincilerin kiyafetleri geliyo, bide ilk bebekte yapilan hatalar yapilmiyo tecrubeler de geliyo, o açıdan sanslilar en azindan
Canikom bizde ısıtıcı var yatak odasına yatağın üzerinde çalıştırıyorum, banyoda yıkıyorum ben duşakabin içinde orda üşümez zaten hemen alıp yatak odasında giydiriyorum ısıtıcı önünde. Şimdiden açma kombiyi kız yazık. Isıtıcı al

Ohhh maşallah baya iş görüyor seninki darısı basima benimkide balkon yikar sadece bana yikatmiyor

Ay tahin de çoğaltıyordu dimi unuttum onu ben. Kurabiyesini yapıp yiyordum Bi ara çok güzel oluyordu :)

Ay oda mı yapıyordu 2 gündür bisküvili pasta yapıp yiyordum ahahah

Ben tahin pekmez 2 tatlı kaşığı.
Evet oda yapıyo
Sende tatlı canavarı çıktın he benim koca gb

Oglum çorap tutmazdı cikarirdi bende çoraplı pijama alırdım kislik

Aslında haziranda doğması gerekirken martta doğdu işte şimdi düzeltilmiş 3. Ayını doldurdu zaten benim eşim de fizyoterapist o da artık destekli oturtabilecegimi söylüyor
Aaa 3. Ayda mı dedi doktor. Bizede 4. Ayda mama sandalyesine kısa oturtmalar yapabilirsin dedi. Direkt oturması gerekiyor sanırım

Benimki hiç şapka sevmiyor yaaa ama bayadır şapkasız

Benimde baya dökülüyormuş uzunken çok fark edilmiyordu. Kısa kestirince anladım her taramada elime geliyor.

4 gündür aynı şeyi yaşıyorum en fazla 20 dk uyuyordu bugün yüzüstü yatırdım 2 saat uyudu dene isyersen canm
Hemen uyandığı için gündüz uykularında bende yüzüstü yatırıyordum bir süre öncesine kadar 2 buçuk saat kesintisiz uyuyordu. Şimdi artık sırt üstü de uyuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…