- 8 Nisan 2017
- 7.368
- 8.434
- 198
- 38
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #72.281
Yağmur yağdı buraya Anadolu yakası baya soğudu valla . Açın sezonları kış gösterdi yüzünü artık
Kuruyemiş, humana (herkeste etki etmiyormuş), protein çok fark ettiriyor. Gerçi sen yemeği aksatmıyorum diyordun dimi kuzu.. Bende geçen hafta sağdım 5cc zor çıktı. Ödüm koptu panikledim. Dayadım suyu, kuruyemişi, peyniri, yumurtayı, humana aldım hemen şimdi daha iyi.. Bu arada benimde eskisi gibi değil daha yumuşak.. çok nadir hafif sert oluyor. Doktor bebek ne kadar emerse artık o kadar süt okur dedi.Ağlıcam ya sütüm baya azaldı. Yumuşacık oldu göğüslerim 3 saatte bir sağayım diyorum 10 cc anca geliyor Ozaman günde 2 defa sağarsam anca doluyor göğüslerim. Günde sadece 1 defa sütümden verebiliyorum okadar su içiyorum yiyorum@Jou o malt güzel arttırıyor mu
Benimde saçlarım öyle yaçok sıkıldım her yer saç oluyor. Sinirime hakim olamayıp sıfıra vurcam kafayı o olacak
Heh iste bu uzun kollunun bole renklileri fln var bnde, onun icine bsy giydiremiyorum diyodumLumix kuzucum ben bunlardan bahsediyorum. 3 ay bedende kısa kollu aldım şimdi onları giydiriyorum. Atlet yani bi nevi. Uzun kolluları 6 ay aldım mesela daha kışa doğru giydircem.
Yenidoğan ve 3 ay bedeninde sıfır kollu var. Yine 3 ay bedeninde ip askılı varulen ne çok varmış
Eki Görüntüle 3134069 Eki Görüntüle 3134070 Eki Görüntüle 3134071
Lumix kuzucum ben bunlardan bahsediyorum. 3 ay bedende kısa kollu aldım şimdi onları giydiriyorum. Atlet yani bi nevi. Uzun kolluları 6 ay aldım mesela daha kışa doğru giydircem.
Yenidoğan ve 3 ay bedeninde sıfır kollu var. Yine 3 ay bedeninde ip askılı varulen ne çok varmış
Eki Görüntüle 3134069 Eki Görüntüle 3134070 Eki Görüntüle 3134071
Kuruyemiş, humana (herkeste etki etmiyormuş), protein çok fark ettiriyor. Gerçi sen yemeği aksatmıyorum diyordun dimi kuzu.. Bende geçen hafta sağdım 5cc zor çıktı. Ödüm koptu panikledim. Dayadım suyu, kuruyemişi, peyniri, yumurtayı, humana aldım hemen şimdi daha iyi.. Bu arada benimde eskisi gibi değil daha yumuşak.. çok nadir hafif sert oluyor. Doktor bebek ne kadar emerse artık o kadar süt okur dedi.
Valla simdi cocugu yikanak icin kalorifer yaktim bu zmnda, ayy kisin sogukta napicaz yaBanyoda olur çıkar çıkmaz cocuk odası ama ne bileyim psikolojik usurmus gb geliyor
Oglum Ekim doğumlu kış bebesiydi doğalgaz arti banyo zamanı elektrikli büyük soba varya onu calistirirdik düşün
O zamanın parasıyla elektrik 400 tl ödemiştik sene 2016
Ben şimdi kısa kollu citcitli body mutlaka giydiriyorum yelekte ince yakında örgü yelek lazim olacak annem ilk toruna yaptı kıza yapamadı gözlerim yoruluyor kızım diyor
Bu ikincilerin günahı ne anlamadım
Ben de 3 numarayım benim halim nasıldı acep
Kuruyemiş, humana (herkeste etki etmiyormuş), protein çok fark ettiriyor. Gerçi sen yemeği aksatmıyorum diyordun dimi kuzu.. Bende geçen hafta sağdım 5cc zor çıktı. Ödüm koptu panikledim. Dayadım suyu, kuruyemişi, peyniri, yumurtayı, humana aldım hemen şimdi daha iyi.. Bu arada benimde eskisi gibi değil daha yumuşak.. çok nadir hafif sert oluyor. Doktor bebek ne kadar emerse artık o kadar süt okur dedi.
Valla simdi cocugu yikanak icin kalorifer yaktim bu zmnda, ayy kisin sogukta napicaz ya
İkincilere birincilerin kiyafetleri geliyo, bide ilk bebekte yapilan hatalar yapilmiyo tecrubeler de geliyo, o açıdan sanslilar en azindan
Aynen yeme konusunda Maşşallahım var canım. Bu ara proteine ağırlık verdim iyice. Suyuda arttırdım. Önceden sürekli tişörtüm sırıl sıklam olurdu. Sert olurdu şimdi hala yumuşacık. Emse keşke inat etti artık sağabildiğim kadar sağacağıö napim
Valla canim ben 1 kez kabul ettim 29 gunlukken covid oldu oglum allahim korusun bidaha riske alamam .ben artik e bebk civilden alisverisi biraktim gida disinda tabi . Normal esnaflara gidiyorum cok daha ucuz yarin annem gelicek oda esnaftan almis 1000 lira tutmus 2 yazlik bahcivan tulum tshortlu 6 tane pijama tarzi tulum e bebek gibi buyuk magazalardan alsak o paraya asla cikmazdiBen hiç olmadım doğumdan beri, doktora bu ay gittim daha rahim duvarı ince yakın zamanda da olmazsın dedi. Emziriyorsun bir sorun yok dedi.
Ben geçen hafta ebebeke gittim kv bebeğe bişeyler alalım dedi de 1500 tl harcadık 3 takım çorap atlet vs. Acayip pahalı kışlıklar ama çok da tatlılarben de misafir kabul etmedim anneme falan gelenler de hiç işe yarar bişey getirmemiş bu pahalılıkta
Kizlarr yaa aramızda kurban bayramdan sonra hiç regl oldunuzmu ayy ben hala olamadım acayip şişti heryerim ya
Benim esim merveeeeee yemek ne yaptin diye giriyor kapidan aç ayıAynen kuzum başka bir uygun bisi kullancam
He vallahi çok zor bebekle köfte.
Eşim.yapiyor benim büyük oglum haftalik yediği için mutlaka elimizin altında oluyor
Len benimki de kafaya bişey takınca kuduruyır
Ha bide kıyafet giyerken sanki işkence çekşyormuş gibi bağırıyor delircem
Benimde bu aralar göğsüm yumuşak ve eskisi gb hiç akmıyor bende sutumun azaldigini düşünüyorum kilosu iyi ama 3 gündür inanılmaz geriliyorum
Duşa giriyorum o iyi geliyor.canim.firsar bulursan gir
Benim esim merveeeeee yemek ne yaptin diye giriyor kapidan aç ayıbigün oda yapsada yesek
Hergün mutlaka duşa giriyorum girdiğimde masaj da yapıyorum. Yalnız yapmadığım şey kalmamış he :) ah kızım anlasa keşke bu halimi :)
Hergün mutlaka duşa giriyorum girdiğimde masaj da yapıyorum. Yalnız yapmadığım şey kalmamış he :) ah kızım anlasa keşke bu halimi :)
Valla dimi ya bende öyle sütüm azaldı diye
Tahin pekmez yiyorum sevmem aslında sonra
Tahıl.aldjrdim dereotu nu attım ağzıma
Yapıyoruz işte hayirlisi ile ek gıda bi başlasa
Bide petibor bisküvi doğrumu yazdım.bilmyor7m ama
İnstagramda diktirdim ben. 2 sene giyme garantili büyük dikiyorlarmış elauykutulumlari sayfanın adıKizce hangisi almıştın memnun kaldinmi hangi beden büyük oldu
Bende kıza alicsm da abisininki 3 yas o zamanda beğenip giymez zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?