Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kuruyemiş, humana (herkeste etki etmiyormuş), protein çok fark ettiriyor. Gerçi sen yemeği aksatmıyorum diyordun dimi kuzu.. Bende geçen hafta sağdım 5cc zor çıktı. Ödüm koptu panikledim. Dayadım suyu, kuruyemişi, peyniri, yumurtayı, humana aldım hemen şimdi daha iyi.. Bu arada benimde eskisi gibi değil daha yumuşak.. çok nadir hafif sert oluyor. Doktor bebek ne kadar emerse artık o kadar süt okur dedi.

Heh iste bu uzun kollunun bole renklileri fln var bnde, onun icine bsy giydiremiyorum diyodum

Aynen benden 1 3 lerim askili aldim
3 6 kısa kollu aldim dogumdan önce
Kiz ne çok almışın
Uzunlara daha geçmedim bu arada ben 6 9 ayaklı altına giydirmek icin pijama almışım

Sikinca deli gb süt geliyormu emdikten sonra bizim kiz ağlıyor yoğun gelsinministiyo
Süt mu yok anlamadım
Bende sıkıntı yaşıyorum eskisinden daha çabuk bitiyor boş bulunca sinirleniyor
Emerek uyuyor ya ondan

Valla simdi cocugu yikanak icin kalorifer yaktim bu zmnda, ayy kisin sogukta napicaz ya
İkincilere birincilerin kiyafetleri geliyo, bide ilk bebekte yapilan hatalar yapilmiyo tecrubeler de geliyo, o açıdan sanslilar en azindan

Aynen yeme konusunda Maşşallahım var canım. Bu ara proteine ağırlık verdim iyice. Suyuda arttırdım. Önceden sürekli tişörtüm sırıl sıklam olurdu. Sert olurdu şimdi hala yumuşacık. Emse keşke inat etti artık sağabildiğim kadar sağacağıö napim

Valla simdi cocugu yikanak icin kalorifer yaktim bu zmnda, ayy kisin sogukta napicaz ya
İkincilere birincilerin kiyafetleri geliyo, bide ilk bebekte yapilan hatalar yapilmiyo tecrubeler de geliyo, o açıdan sanslilar en azindan

Valla cok zor kışın bebek ta
Evet tecbureli olmak avantaj
Biri kış Biri yaz bebesi Biri.erkek Biri kiz kiyafet olarak pek avantaj olmadı
Bugun kapsonlu sweatshirt vardi kırmızı onu giydirdim heygidi.eski günler dedim

Benimde bu aralar göğsüm yumuşak ve eskisi gb hiç akmıyor bende sutumun azaldigini düşünüyorum kilosu iyi ama 3 gündür inanılmaz geriliyorum
Duşa giriyorum o iyi geliyor.canim.firsar bulursan gir

Valla canim ben 1 kez kabul ettim 29 gunlukken covid oldu oglum allahim korusun bidaha riske alamam .ben artik e bebk civilden alisverisi biraktim gida disinda tabi . Normal esnaflara gidiyorum cok daha ucuz yarin annem gelicek oda esnaftan almis 1000 lira tutmus 2 yazlik bahcivan tulum tshortlu 6 tane pijama tarzi tulum e bebek gibi buyuk magazalardan alsak o paraya asla cikmazdi

Aynen kuzum başka bir uygun bisi kullancam
He vallahi çok zor bebekle köfte.
Eşim.yapiyor benim büyük oglum haftalik yediği için mutlaka elimizin altında oluyor
Benim esim merveeeeee yemek ne yaptin diye giriyor kapidan aç ayı bigün oda yapsada yesek

Benimde bu aralar göğsüm yumuşak ve eskisi gb hiç akmıyor bende sutumun azaldigini düşünüyorum kilosu iyi ama 3 gündür inanılmaz geriliyorum
Duşa giriyorum o iyi geliyor.canim.firsar bulursan gir

Hergün mutlaka duşa giriyorum girdiğimde masaj da yapıyorum. Yalnız yapmadığım şey kalmamış he :) ah kızım anlasa keşke bu halimi :)

Benim esim merveeeeee yemek ne yaptin diye giriyor kapidan aç ayı bigün oda yapsada yesek

Bizimkide yemekten anlamaz standart seyler yapar yemek yapabilse onuda yaparda anlamıyor
Menemen yapar bide köfte hazırlar kizartir yeni simdi şeye başladı kremalı köri soslu tavuklu makarna firinda tavuk yapar
Firinda balık yapar anam.bayada.aslinda bisi yapıyormuş
Bulaşık makinesini boşaltır doldurmaz
Çamaşır.katlar asmaz disarda görmesinler diye
Gecen cok çamaşır yikadim evin hanımı oldum ne zor işmiş ya diyor bizim.kiz benden başka kimse durmuyor odada ağlıyor yanıma mutfağa getiriyor gorsunde sussun diye ana bağımlısı haliyle yardımcı oluyor sagolsun

Hergün mutlaka duşa giriyorum girdiğimde masaj da yapıyorum. Yalnız yapmadığım şey kalmamış he :) ah kızım anlasa keşke bu halimi :)

Valla dimi ya bende öyle sütüm azaldı diye
Tahin pekmez yiyorum sevmem aslında sonra
Tahıl.aldjrdim dereotu nu attım ağzıma
Yapıyoruz işte hayirlisi ile ek gıda bi başlasa

Valla dimi ya bende öyle sütüm azaldı diye
Tahin pekmez yiyorum sevmem aslında sonra
Tahıl.aldjrdim dereotu nu attım ağzıma
Yapıyoruz işte hayirlisi ile ek gıda bi başlasa

Ay tahin de çoğaltıyordu dimi unuttum onu ben. Kurabiyesini yapıp yiyordum Bi ara çok güzel oluyordu :)

Bide petibor bisküvi doğrumu yazdım.bilmyor7m ama

Ay oda mı yapıyordu 2 gündür bisküvili pasta yapıp yiyordum ahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…