Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kizlarr yaa aramızda kurban bayramdan sonra hiç regl oldunuzmu ayy ben hala olamadım acayip şişti heryerim ya
Ben hiç olmadım doğumdan beri, doktora bu ay gittim daha rahim duvarı ince yakın zamanda da olmazsın dedi. Emziriyorsun bir sorun yok dedi.
Ben geçen hafta ebebeke gittim kv bebeğe bişeyler alalım dedi de 1500 tl harcadık 3 takım çorap atlet vs. Acayip pahalı kışlıklar ama çok da tatlılar ben de misafir kabul etmedim anneme falan gelenler de hiç işe yarar bişey getirmemiş bu pahalılıkta

Super ozaman cano

Uzun kollu zıbın dediğin ne onun içine bişey giydirmem atlet gibi giydiriyorum alta onun üstüne işte ne giydireceksem

Lumix kuzucum ben bunlardan bahsediyorum. 3 ay bedende kısa kollu aldım şimdi onları giydiriyorum. Atlet yani bi nevi. Uzun kolluları 6 ay aldım mesela daha kışa doğru giydircem.
Yenidoğan ve 3 ay bedeninde sıfır kollu var. Yine 3 ay bedeninde ip askılı var ulen ne çok varmış

Havalar soğudu uyku tulumunu giydirdim bugün bakalım sıcacık yatar umarım. 10 sene kullanırız heralde öyle büyük içinde minnacık kaldı yavrum annem diyor sana olur bu

Ben lohusaliktan sonra hic regl olmadım. Doktorum 6 aya kadar emziren annelerde normal olduğunu söyledi. Eğer yılbaşına kadar regl olmazsam gelirsin dedi.

Bende 4 Ay oldu olmadım
Oğlumda 3 aylik olmustu regl olmuştum
1 seneden fazla olmayanlar varmış canim

Havalar soğudu uyku tulumunu giydirdim bugün bakalım sıcacık yatar umarım. 10 sene kullanırız heralde öyle büyük içinde minnacık kaldı yavrum annem diyor sana olur bu

Kizce hangisi almıştın memnun kaldinmi hangi beden büyük oldu
Bende kıza alicsm da abisininki 3 yas o zamanda beğenip giymez zaten

Banyoda olur çıkar çıkmaz cocuk odası ama ne bileyim psikolojik usurmus gb geliyor
Oglum Ekim doğumlu kış bebesiydi doğalgaz arti banyo zamanı elektrikli büyük soba varya onu calistirirdik düşün
O zamanın parasıyla elektrik 400 tl ödemiştik sene 2016

Ben şimdi kısa kollu citcitli body mutlaka giydiriyorum yelekte ince yakında örgü yelek lazim olacak annem ilk toruna yaptı kıza yapamadı gözlerim yoruluyor kızım diyor
Bu ikincilerin günahı ne anlamadım
Ben de 3 numarayım benim halim nasıldı acep

Aynen kuzum başka bir uygun bisi kullancam
He vallahi çok zor bebekle köfte.
Eşim.yapiyor benim büyük oglum haftalik yediği için mutlaka elimizin altında oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…