- 1 Ağustos 2022
- 1.009
- 2.442
- 83
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #73.081
Kizlarrr benimki 4.30da uyandı mamasını içirdi hemen gazını çıkardım koydum bakalım uyuyacak mı 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arada kan tahilili de yaptır kuzum ihmal etme önce biz sağlıklı olucazki bebelerimiz de iyi olsunKızlar ya aşırı üşüyorum ben öyle böyle değil. Kan değerlerim dipte sanırım. Tırnaklarım çökmüş gibi kansızlıkta oluyordu. Halsizlik falan cabası. Başladım şimdi kan ve b12 ye inşallah düzelirim ya. Doktor verdiğinde içmezsen böyle olur![]()
Ay benimki 3-4 kere uyandı yaaa telef oldum çok uykum varKizlarrr benimki 4.30da uyandı mamasını içirdi hemen gazını çıkardım koydum bakalım uyuyacak mı![]()
Ben de 11 de yatmıştım iyi ki uyumuşum uyanana kadarAy benimki 3-4 kere uyandı yaaa telef oldum çok uykum var![]()
Ben lcwadan aldım 3 hafta önce ama daha denemedim 359 TL gibi bir şeydi kupon kupon indirim 200 küsüre denk geldi. Bir tane daha yedek alsam güzel olucak. Uyku tulumu yazısına sabitledimUyku tulumu isini naptiniz kizlar ya int tekilerin cogu bacaklari torba gibi kapatiyo ama kollari acik. Kollar acik olursa usumez mi cocuk. Urun aciklamalarinda bazilari usumez yazmis ama benm hic icime sinmiyo tek kal kiyafetli kollarin disarda kalmasi . Cift kat giydirsen bu sefer de tulumda kalan govdesi sicaklicak yani bilemedim kullananiniz var mi?
Ay Buda güzel gözüküyorBen 3 gündür tulumla yatırıyorum. Defactodan aldım 2.5 tog ilk gün saat başı ensesine gövdesine baktım hep sıcacıktı çok güzel. Odamız gece 23 derece oluyor ben şimdilik içine sadece kısa kollu zıbın giydirdim yetti.
Ben kollu bacaklı olandan aldım. 6-9 ay aldım hatta, kollarını kıvırıyorum eller dışarda ama bacakları bilerek kıvırmadım ayaklar içinde sıcak kalıyor. Ekliyorum aldığımı
![]()
Ekru Erkek Bebek Erkek Bebek Desenli Uzun Kollu Tulum 2554317 | DeFacto
AradıÄın Ekru Erkek Bebek Erkek Bebek Desenli Uzun Kollu Tulum en uygun fiyatla DeFacto'da! Yeni sezon Ekru Erkek Bebek Erkek Bebek Desenli Uzun Kollu Tulum için hemen DeFacto'ya tıkla! 2554317www.defacto.com.tr
Bende kalktım işte 3 4 defaMamasını icirmistim mutfağa gittim baktım sesler çıkarıyor biraz daha mama yaptım içti öyle uyudu demek ki doymamış sıpa..Ghost kaçar kızlar
![]()
Insallah canımKesinlikle katılıyorum, kızım hep memede uyudu. Ne biberon ne emzik almadı ne yaptıysam. 20 aylıkken meme bıraktık, sonra biberon aldı o da mecburenoğlan da tıpkısının aynısı çıktı, sadece onu memede uyutmamaya dikkat ediyorum o kadar, memede uyutmaktan çok çektim çünkü, kendi kendine uyusun diye debeleniyorum ben de. Velhasilkelam tamamen kendi karakterleri. Ben de oyleymisim annem öyle diyor, emzik almamışım, bana çektiler herhalde
Benim oğlan kolları kapanınca deliriyor, asla istemiyor, örtü ortuyorum onda bile saniyesinde ellerini vurup açıyor. İsterdim yapabilmek rahat uyusun diye ama maalesef..
Aynen biz de rota yaptırmamak karar verdik, tam aşı zamani alerjisi çıktı çünkü. Insallah yakalanmazlar
Masallah ama çok tatlı çok yakışmış![]()
Insallah canimValla iyi yapmissin bende pisman oldum yaptirdigima ama okula giden yegenim var, doktor da yapalim dedi, rotaya yakalanirsa baya agir geciriyomus bebekler yaptirdim bende o yuzden, insallah gecer gider etkileri en kisa zmnda normale doner bebegim
Evt aynisi bizde de var, aglayarak uyaniyo ama boyle mikirdanma sizlanma falan degil, baya aglayarak uyaniyo birden bire yuksek sesli falan
Esim taşeron canim o konuda cok dikkat ediyoruz zaten ben bile evde oldugum halde 20 kez yıkıyorum deli gibiEşin ne iş yapıyor? Bizim doktor sağlıkçı veya öğretmen iseniz evde okula giden başka kardeşi varsa mutlaka yaptırın demişti. Bide ellerinizi yıkarsınız dikkatli olursanız sürekli daha iyi olur demişti
Kesinlikle katılıyorum, kızım hep memede uyudu. Ne biberon ne emzik almadı ne yaptıysam. 20 aylıkken meme bıraktık, sonra biberon aldı o da mecburenoğlan da tıpkısının aynısı çıktı, sadece onu memede uyutmamaya dikkat ediyorum o kadar, memede uyutmaktan çok çektim çünkü, kendi kendine uyusun diye debeleniyorum ben de. Velhasilkelam tamamen kendi karakterleri. Ben de oyleymisim annem öyle diyor, emzik almamışım, bana çektiler herhalde
![]()
Bebekler elden üşümez canım ense sıcaklığı önemli orayı kontrol edebilirsin üşüyüp üşümediğini anlarsınKizlar ya ben gece oglani yanimda yatiriyorum hava serin emzirmeye kalkmaktansa yatakta emziririm diye kendi battaniyesi bide yorganımla örtüyorum ama eller hep acikta kaliyor havalar iyice serinledi azonce uyandik baktim elleri buz gibi eldiven giydirsem eli heo agizda daha beter olcak çözüm onerisi olan varmi![]()
Maşallah maşallahBüyük ama çok çok büyük olmadı. 2 hafta önce 6500 59 cmdik. Foto ekliyorum bak, eğer daha da iriyse 9_12 al canım
Aynı huysuzlukları yaşıyorum 4 gündür falan. Ekstra ekstra ağlamalar, çığlıklar, uyku istememe, meme istememe sonra çok fazla meme isteme, kusma gene ağlama ufffff
Canim enseyle gögsunu hep kontrol ediyorum da iste elleri oyle olunca uzuluyorum cok fazla soguk oluyorBebekler elden üşümez canım ense sıcaklığı önemli orayı kontrol edebilirsin üşüyüp üşümediğini anlarsın![]()
Ben normalde çok üşüyen biri değildim ama görmen lazım kanım düştü sanırım başladım ilaca geri. Dışarıyı da soğuk sanıyorum benValla bende çok üşüyen tipim dönüyorum resmen cok soğuk
HahahahaHahah tamam bir daha banlanırken seni de çağıralım
Yaa ama çok tatlı maşallah maşallahçok yakışmış yerim onu
Sorma beee yettiiHic bilmiyorumki valla ben de 4 gozle gecmesini bekliyorum, bu neymis boyle ya huzursuz etti minnoslarimizi be
Aynen, tam anlattigin şey gözler de kapali valla birebir ayni seyleri yasiyoruz, gecicek insallah bakalim, bizim bebikleri ayni sekilde etkiledi bu asi demekki
Eveet bugun disarsi evden daha sicakti valla, ben yine cocugu yikamak icin kalorifer yakinda ev isindi bi![]()