Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kizlar ya ben gece oglani yanimda yatiriyorum hava serin emzirmeye kalkmaktansa yatakta emziririm diye kendi battaniyesi bide yorganımla örtüyorum ama eller hep acikta kaliyor havalar iyice serinledi azonce uyandik baktim elleri buz gibi eldiven giydirsem eli heo agizda daha beter olcak çözüm onerisi olan varmi 😶
Yeter ki gövdesi sıcak olsun ellerinin soğuk olması üşüdüğü anlamına gelmez ki canım dolaşım sistemi ile alakalı o, sen üstünü iyi giydir sadece

Teyzeleri biz yavaştan dönmeye başladik 🤣🤣

Eklentiler

• 20220926_082723.webp
    20220926_082723.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 49
Kizlar ya ben gece oglani yanimda yatiriyorum hava serin emzirmeye kalkmaktansa yatakta emziririm diye kendi battaniyesi bide yorganımla örtüyorum ama eller hep acikta kaliyor havalar iyice serinledi azonce uyandik baktim elleri buz gibi eldiven giydirsem eli heo agizda daha beter olcak çözüm onerisi olan varmi 😶

Birde ellerini tanıma dönemi oyüzden eldiven takmak onları baya rahatsız eder😊

Kuzu ben telefonu falan unutuyorum artık bende sana yazıcaktım şimdi 😄 nasılsın miniğim nasıl iyisiniz inşallah

Ben unutamıyorum valla telefonu :)) belis hanım terör estiriyor uykusu olduğu halde uyumakta direniyor 1 haftadır onun dışında iyiyiz. Senin minik nasıl

Back
X