Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Marasta da alerji dr yokmuş.Çocuk gastroentroloji dru varmış ona götürücem ben de.
Devlette mi canım eğer devletse yeşil alan istiyor aklında bulunsun o bölümede denedim
Geçmiş olsun kuzum ateş fln yaptı mı
Aşının ertesi günü hafif ateş yaptı canım. 2. Ay yapılan aşı ateş yaptı mı sizde. Eğer o dönem yaptıysa buda yaparmış. Ateş olmadıysa bunda da olmazmış

Canım okadar yapmaya calıssam zorla kiyameti koparıyor zaten zorla edemem ben zorlamak istemiyorum uykusu geldimi uyumak istiyo zaten kendi kurdu düzenini geceleride güzel uyuyo o yeter bana 9da uyutsam yarımsaat uyur ben biliyorum neye neolduğunu herne kadar ilk cocuk olsada biliriz elbetki uyuyo hic uyumuyo değill oda yarımsaat enfazla yetiyo bazen 1 saat 19.30 gece uykusuna geçse gece uyanırr cok erken 9dan başlanır uyası bikere uyudu oyle uyandı gece kendi nasıl istiyosa öyle olsun

Benimkinde olmaz ozaman catlağumm ateş falan hiç olmadı

Ay yeni bebek arabamız geldi. Travel sistemden sonra kabin boy tüy gibi geldi oh be oto koltuğu da aldık. Gerçi bizimki pusette durmayangillerden ama büyüyünce mecbur oturacak oto koltuğuna
Oto koltugu nekadar aldinizz nerden

walla artık ne hallere düşüyoruz işte kuzum. Bnm ilk kızımda sürekli ağlardı ya özellikle bi de kalabalık ortamlarda. Bu sakin olur inş diyordum ama o gün baya zorladı beni.

Benim oğlumda kalabalığı sevmezdi doğum günü kutlamamaya karar vermiştik
Millet çocuğu bekliyor biz çocuğu dışarıya sakinleştirmeye götürüyorduk
Benim oğlum uslu idi anakucağında durur izletdi beni sadece uykuyla arasi yoktu ama aglamazdi uyumak için
Kızım öyle değil her dk ilgi gosterceksin beni görmediği an başlıyor ki oyun halisinda max 10 dk durdu daha yeni mutlu oldum

Vallahi öyle bugünde aşı oldu memede uyuyor
Yerine koydukca ayaga aldıkça ağlıyor
Kucakta memede mutlu olsun bugün yoruldu evladım

Yok kuzum 2.ay yapmamıştı ama onunla alakası olduğunu sanmıom ya . Bnm ilk bebekte 4. Ay aşı da ateş olmuştu mesela tek

kızçeler azcık daha hareketli fena cadı olabiliyo kuzum

Kızlar gündüz uyku düzeni kuramıyorum ya sıpa ne zaman isterse o zaman uyuyooooo imdaaattt

Bi ara 3 öğün uyku duzeni kurulmustu sonra bozuldu
Sabah 9 12 arası uyutuyordum öğlen 1 3 arası sonra 4 6 arası tabi bunlar hayal oldu
Gündüz uyumuyor kucakta memede oluyor
Ve dedigin gb ne zaman isterse uyumamak için direniyor
Gece uyku saatide değişti 9 10 gb uyurdu
Simdi 8 de kestiriyo ara uyku yapıp Gece 12 e kadar mizmizlanip dayanamayıp uyuyor inşallah düzelirler

Vallahi bende lcw aldim 3 6 tulum tam oldu
6 9 da sanki 2 Ay daha giyer gibi
Minicity iyi diyorsun bakim valla

Bende cumartesi günü gidecem kontrole
Bakalim ne diyecek kaç kilo almis
Ek gıdayı bende sorcam
Benimkide 900 800 420 almıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…