Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Erken ek gıda bencede normal değil de. Aşı konusunda öyle düşünmüyorum ben maalesef

Sadece bi 2 de veriyorum bakalım bugün doktoruna sorcam

Memleketim benim

Serin yerde tutuyorum buzdolabına koymadım
Bende şu sıralar 27 dereceyi bulan güneş almayan bir odaya koydum. Eminde olamadıydım. Saolun kızlar..

Erken ek gıda bencede normal değil de. Aşı konusunda öyle düşünmüyorum ben maalesef

Sadece bi 2 de veriyorum bakalım bugün doktoruna sorcam

Memleketim benim

Serin yerde tutuyorum buzdolabına koymadım
Bende şu sıralar 27 dereceyi bulan güneş almayan bir odaya koydum. Eminde olamadıydım. Saolun kızlar..

Hayaller nasıl hayatlar nasıl bu bebelerde acıma yok ay bende o ana kucağından baktım iyiki almamışım eşim diyor alıyorsun ama kullanmıyorsun ben değil oğlun kullanmıyor beni bıraksalar 3 gün çıkmam beşikten markete gittik araba poşetleri taşıdı ben bebeyi babada arabayı alışman lazım diyede anlattık ama ikna edemedik

Az once kontrolumuz vardi,moralimiz bozuldu biraz .kilosu bu ay sadece 500 gr artmis dedi.bende bu ay cok fazla kustu ondan olabikir mi dedim,olabilir dedi.bide hareketlendi tabi.ama kilosunu takip edecegiz dedi
Boyu fena degil dedi ama bu ay 2 cm uzamis.
Bu ay minik bizi pek guldurmedi

Artık ne kadar artması gerekiyor ki gitgide kilo alımı yavaşlar deniliyordu bilemedim. Reflüyü mü var bebişin sürekli kusuyor.. Moralinin bozulmasında çok haklısın, yine de yüksek tut enerjini

Artık ne kadar artması gerekiyor ki gitgide kilo alımı yavaşlar deniliyordu bilemedim. Reflüyü mü var bebişin sürekli kusuyor.. Moralinin bozulmasında çok haklısın, yine de yüksek tut enerjini
Ilk aylar iyi artmisti kilosu ondan sanirim.kusmalari azalmaya basladi.ilac vermeye gerek yok dedi reflu icin bosuna.insallah bu ay kusmalari azalinca kilosu normal artar.
Sizin bebelerin bi ay ki boyu kac cm artti?

Ahahah aynı biz. Boş boş bebek arabası taşıyoruz her yere. Sırtı değdiği an ciyaklıyor. Ne özeniyorum pusetinden arabasından tatlı tatlı çevreye bakan bebelere
Kuzum Ankaradaki doktorumuz 5. Ay ek gıda hakkında görüşelim dedi. Ne zamana başlayın der bilmiyorum. Ankara’ya gidemezsem telefonda görüşücez ama size bişiler demek için geç kalır.
Ay senin haberini bekliyor olucam. Çok beğeniyorum doktorunuzun anlatımını
Bizim 10 eylülde 3. Ay kontrolümüzde 500 gr almış ve 2 cm uzamıştı. Normal değer aralığında olduğu için sorun yok demişti dr. Ben de üzülmüştüm 1 kilolardan bir anda 500 gr duyunca ama bundan sonra böyle olur diyor annemler de

Bizimki 1 ayda 500 gr a az dedi bilemiyorum

Ilk aylar iyi artmisti kilosu ondan sanirim.kusmalari azalmaya basladi.ilac vermeye gerek yok dedi reflu icin bosuna.insallah bu ay kusmalari azalinca kilosu normal artar.
Sizin bebelerin bi ay ki boyu kac cm artti?

aslında boyu da kilosu da normal artmış sanki. persentile takip ediyor musunuz? muhtemelen düşüş olmamıştır persentile de, yada çok az bi düşüş olmuştur.
benim bebik 2.2cm uzamış.

aslında boyu da kilosu da normal artmış sanki. persentile takip ediyor musunuz? muhtemelen düşüş olmamıştır persentile de, yada çok az bi düşüş olmuştur.
benim bebik 2.2cm uzamış.
Persentil takibi yapiyorum normal gozukuyo ama bu ay az kilo almis dedi doktor daha fazla alabilirdi dedi,bu ay kusmalari cok oldu.ins azaliyo kismalari da kilo alir.
Suanki boyu 65 cm,kilosu 7100. Normal ama bu ay dusus oldugu icin

Bizimki 1 ayda 500 gr a az dedi bilemiyorum
YunSev in doktoru da öyle demişti diye hatırlıyorum. Benim doktorum da aşırı rahat ya bu kadarı da iyi değil sanki, tanıdık diye de ona gidiyoruz böyle olursa değiştircem ben panik bir insanım zaten adam sürekli iyi iyi süper süper bişey yok maşallah modunda

Kuzum Ankaradaki doktorumuz 5. Ay ek gıda hakkında görüşelim dedi. Ne zamana başlayın der bilmiyorum. Ankara’ya gidemezsem telefonda görüşücez ama size bişiler demek için geç kalır.
Canım ben şu an yavaş yavaş tadımlardayım yakın zamanda başlıcam ama tabii 1 sene ana öğün anne sütü veya mama olması gerekiyor yine de

Persentil takibi yapiyorum normal gozukuyo ama bu ay az kilo almis dedi doktor daha fazla alabilirdi dedi,bu ay kusmalari cok oldu.ins azaliyo kismalari da kilo alir.
4. Ay için kilosu ve boyu normal aslında zaten 1 yaşındaki bebeğin 10-11 kilo olması gerekiyormuş inşallah geçer bebisin kusması

Bilmiyorum ki hangi doktor çeşiti daha iyi acaba:)

valla bu doktorlar farklı tıp mı okuyo ben anlamıyorum, hepsinin görüşü farklı persentile yüzdesinde düşüş yoksa bu normal demek zaten. 100-200 gr için üzülmeyin :) umarım artar tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…