Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kuzenimin de öyleydi, şimdi 21 haftalık.
10-12. haftadan sonra düzeliyo, merak etme.
Başta ona da geç tutunma falan dediler, 1 hafta geridendi.
Şu an gayet haftasıyla uyumlu.

benimde bir hafta geri dedi ama içimi ferah tutmaya çalışıyorum . aynı şey bizim arkadaşın başına da gelmiş haftasi geri demiş aradan vakit geçince bu defa 2 hafta önde demiş bu defa da ona takılmış neden önde diyerek. sanırım doktorların ilk haftalarda tam ölçüm alması sknti yaratıyor bazen.

Benimde ortalama boy 1,3 cm yazıyor uygulamalarda 0.93 müş bebişin boyu doktor sorun yok dedi demekki olabiliyor canm doktorlar normal diyosa normaldir bence
Evet bende doktora güvenmekten başka bir şey yapamıyorum zaten güzel güzel gelişsin büyüsünler inşallah
Ayy darısı başıma inşallah ya

Çok şükür canım
Bugün benimde kontrolüm vardı 7+5 olmuşuz 1,5 cm boyunda ve kalp atışları 178 çıktı. Sende durumlar nasıl canım sen benden ilerdeydin sanırım
Valla ben telaşla boyunu sormayı unutmuşum Bugün 9+2 oldu
Gözün aydın canım bende hergün göğüslerimi yokluyorum sanırım hareketleri hissedene kadar hep bir şüphe olucak içimizde acabamı diye Allah korktuklarımızla sınamasın bizleri
Teşekkür ederim canım Erken bitmiş belirtilerin bazılarının erken bitebilir dedi
Çok şükür canım, çok sevindim.
Hadi bakalım, güzel güzel büyüsün bebiş.
Maşallah maşallah.
Teşekkür ederim içim rahatladı valla
Canım 9+2’de 8,9 olması mümkün değil.
Belki kese boyutudur o.
2,5-3 falan olması lazım şu an.
Heee o zaman o değil Sormayı unuttum valla telaşla 7+2 de 1.4 cm di
Ben sıkıntı olduğunu düşünmüyorum geç döllenme olmuştur. Doktor öyle olsa sıkıntı olduğunu söylerdi. Bir de ölçüme göre değişebiliyormuș
Seninki iyi canm benimkide iyidir heralde doktor herşey normal dedi olsa Bi sıkıntı söylerdi heralde
Sanırım o değilmiş ölçü normaldir canım sıkıntı olsa söylerdi

Testlerde normal çıkıp Down sendromlu mu olmuş yani bebek? ?? Ay Allah aşkına yazmayın böyle şeyler ya.. gel de düşün dur şimdi

Bir yerde okudum doktor bu şekilde açıklamış. ne diyelim inşallah ilerleyen zamanlarda düzelir.
" gebelik döneminde gelişim geriliği sadece gebeliklerin yüzde üçünde görülür. Doktorların koydukları gebelik dönemi tanılar kesin değildir. Bebeğin gelişimi geri değil sadece vücudu ufak olabilir. Bu nedenle doğumdan sonra bebek gözlemlenir ve doğru teşhis doğumdan sonra koyulur. 2500 gram ve altı doğan bebeklerde gelişim geriliği söz konusu olabilmektedir. 2500 gram altında doğan bebek eğer 38. Haftada doğum gerçekleşmişse gözlem altında tutulmalıdır."

Evet canim zaten sürekli rahim falan oynuyor ekranda kese değişiyor falan yakalamak için uğraşıyorlar
Yaa ne güzel bir açıklama olmuş teşekkür ederim canım

İnşallah bende doğumdan kısa bir süre sonra kilo verebilirim. Ben hiç kusmadığım ya da yiyeceklerden tiksinmediğim için aldım kilo hep :) ama şöyle de bir gerçek var biz ne kadar yersek yiyelim çocuk sadece yeteri kadarını alıyor :) 1 hafta geriden gelmesini hiç dert etmeyin geç döllenme olmuştur. ya da ileride o kendisini yakalar
hem de nasıl bir iştah açıklığı. sağlıklı olsunlar da gerisi hiç önemli değil. ama ben de kilo hep kalıyor gram veremiyorum :) o yüzden de biraz korkuyorum :) inşallah ben de sizin gibi verebilirim.
keşke ben de almamış olsaydım :) herkesin derdi farklı ya :) :)

Sorun yok yazdı doktor şimdi. Nasıl olabilir ya? Flora bakterileri yazıyor ve doktor sorun yok dedi. Nasıl güvenebilirim
korkmayın doktorunuz sıkıntı yok diyorsa bence yoktur.
kuzuuuummmmm vallahi kendini üzüyorsun beni de üzüyorsun. bak ikimizin de aynı ilerliyor ben de 1 hafta geriden geliyorum. böyle kendini stres altına sokma lütfen. benim de 8+3 en son 6+4 de gittim doktora teeeee 1 ay sonra çağırdı. yarın neden tekrar gidiceksin ki

Dün akşam çok stres oldum canım tartışmalı bir akşamdı bugün çok ağrılarım var dünden sonra doktoruma yazdım gel bakalım dedi. Ahh kuzum ya huyumu değiştiremiyorum ki. İşte beni de 1 ay sonra çağırmıştı kadın beni çözdü artık bu evhamdan duramaz dedi herhalde gel bir bakalım dedi

Canım yumurtlama günün 2 gün geç olduysa döllenme de birkaç gün sürdüyse bence normal böyle olması kendini stres yapma ne güzel büyüyormuş

Testlerde normal çıkıp Down sendromlu mu olmuş yani bebek? ?? Ay Allah aşkına yazmayın böyle şeyler ya.. gel de düşün dur şimdi
Ay neden bu kadar takıyorsunuz. Rabbim ne yazarsa o. Testler %100 doğru değil. Detaylı ultrasonda zaten her şey belli olur Allahın izniyle
Bir de kızlar avmlere falan girerken x-ray cihazlarına dikkat edin bende birkaç kere geçtim geçen gün aklıma geldi hamileyim deyip geçmedim cihazdan. Aklıma geldi yazayım dedim
Canım aslında o o kadar etkilemiyormuș bir kaç kadın doğumcudan dinlemiştim de

Canım yumurtlama günün 2 gün geç olduysa döllenme de birkaç gün sürdüyse bence normal böyle olması kendini stres yapma ne güzel büyüyormuş
Evet canım doğru söylüyorsun biraz daha rahat olmaya çalışacağım
Yaa benimde aklıma geldi de yazayım dedim ama çok araştırma yapmadım sen dinlemissin doğrudur o zaman kuzum

Merhaba kizlar. Bu hafta uyku hali bende tavan yapmis durumda. butun gece uyuyup, gunduz iki saat uyanik durduktan sonra cok fena uykum geliyor hemen. Elimden gelse butun gun uyuycam. Is yapmak iskence oldu. Hic birseye enerjim yokk

evet sabah okumuştum ama unutmuştum nedenini
yarın doktor çok güzel şeyler söylücek emin ol

Merhaba kizlar. Bu hafta uyku hali bende tavan yapmis durumda. butun gece uyuyup, gunduz iki saat uyanik durduktan sonra cok fena uykum geliyor hemen. Elimden gelse butun gun uyuycam. Is yapmak iskence oldu. Hic birseye enerjim yokk
al benden bir tane daha :)
iş yerinde kafam sürekli düşüyor.
akşam 9:00 - 9:30 dedimi küt uyuyorum :)
Dün film izleyelim dedik eşimle. yarsına kadar anca dayanabildim. uykuya çok yenik düşüyorum ben de

Ben hemen gittim canım ben biraz sabırsızım da

al benden bir tane daha :)
iş yerinde kafam sürekli düşüyor.
akşam 9:00 - 9:30 dedimi küt uyuyorum :)
Dün film izleyelim dedik eşimle. yarsına kadar anca dayanabildim. uykuya çok yenik düşüyorum ben de
aynen bende. Benimki de aksam 8:30 da film acayim dedi. 9 da kalkip gittim uyumaya Hersey iskence oldu. Normalde evde oldugum gunler surekli evi didik didik temizlerdim. Simdi pis evimde uyuyarak yasiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…