- 12 Ağustos 2014
- 4.451
- 10.102
- 208
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #7.361
Kuzenimin de öyleydi, şimdi 21 haftalık.Benim şu 1 hafta geriden gelme meselesi kafamı çok bulandırıyor şu an 8+6 olmam gerekirken 7+6 yım. 2 doktor da normal dedi yarın tekrar soracağım bakalımen son 8 mm idi bebeğim bakalım 9 gün geçmiş olacak ne kadar büyümüş ne durumda çok gerginim normalde 4 hafta sonra çağırdı daha 9 gün oldu tekrar gidicem
benimde bir hafta geri dedi ama içimi ferah tutmaya çalışıyorumKuzenimin de öyleydi, şimdi 21 haftalık.
10-12. haftadan sonra düzeliyo, merak etme.
Başta ona da geç tutunma falan dediler, 1 hafta geridendi.
Şu an gayet haftasıyla uyumlu.
Evet bende doktora güvenmekten başka bir şey yapamıyorum zaten güzel güzel gelişsin büyüsünler inşallahBenimde ortalama boy 1,3 cm yazıyor uygulamalarda 0.93 müş bebişin boyu doktor sorun yok dedi demekki olabiliyor canm doktorlar normal diyosa normaldir bence
Ayy darısı başıma inşallah yaKuzenimin de öyleydi, şimdi 21 haftalık.
10-12. haftadan sonra düzeliyo, merak etme.
Başta ona da geç tutunma falan dediler, 1 hafta geridendi.
Şu an gayet haftasıyla uyumlu.
Çok şükür canım
Bugün benimde kontrolüm vardı 7+5 olmuşuz 1,5 cm boyunda ve kalp atışları 178 çıktı. Sende durumlar nasıl canım sen benden ilerdeydin sanırım
Teşekkür ederim canımGözün aydın canım bende hergün göğüslerimi yokluyorum sanırım hareketleri hissedene kadar hep bir şüphe olucak içimizde acabamı diye Allah korktuklarımızla sınamasın bizleri
Teşekkür ederim içim rahatladı vallaÇok şükür canım, çok sevindim.
Hadi bakalım, güzel güzel büyüsün bebiş.
Maşallah maşallah.
Heee o zaman o değilCanım 9+2’de 8,9 olması mümkün değil.
Belki kese boyutudur o.
2,5-3 falan olması lazım şu an.
Ben sıkıntı olduğunu düşünmüyorum geç döllenme olmuştur. Doktor öyle olsa sıkıntı olduğunu söylerdi. Bir de ölçüme göre değişebiliyormușBenim şu 1 hafta geriden gelme meselesi kafamı çok bulandırıyor şu an 8+6 olmam gerekirken 7+6 yım. 2 doktor da normal dedi yarın tekrar soracağım bakalımen son 8 mm idi bebeğim bakalım 9 gün geçmiş olacak ne kadar büyümüş ne durumda çok gerginim normalde 4 hafta sonra çağırdı daha 9 gün oldu tekrar gidicem
Sanırım o değilmiş ölçüSeninki iyi canm benimkide iyidir heralde doktor herşey normal dedi olsa Bi sıkıntı söylerdi heralde
Testlerde normal çıkıp Down sendromlu mu olmuş yani bebek? ?? Ay Allah aşkına yazmayın böyle şeyler ya.. gel de düşün dur şimdiTeşekkür ederiz bende en az 4 aya kadar diyordum da eşim aşırı hevesli
Aynen öyle benim kuzeniminde normal çıktı testler doğumda bi baktılar down sendromlu. Detaylı ultrasondan zaten burun kemiğine vs bakıyorlar
Teşekkür ederiz inşallah Rabbim nasip eder oa günleri görmemizi
Evet canim zaten sürekli rahim falan oynuyor ekranda kese değişiyor falan yakalamak için uğraşıyorlarValla ben telaşla boyunu sormayı unutmuşum Bugün 9+2 oldu
Teşekkür ederim canımErken bitmiş belirtilerin bazılarının erken bitebilir dedi
Teşekkür ederim içim rahatladı valla
Heee o zaman o değilSormayı unuttum valla telaşla 7+2 de 1.4 cm di
Ben sıkıntı olduğunu düşünmüyorum geç döllenme olmuştur. Doktor öyle olsa sıkıntı olduğunu söylerdi. Bir de ölçüme göre değişebiliyormuș
Sanırım o değilmiş ölçünormaldir canım sıkıntı olsa söylerdi
Yaa ne güzel bir açıklama olmuşBir yerde okudum doktor bu şekilde açıklamış. ne diyelim inşallah ilerleyen zamanlarda düzelir.
" gebelik döneminde gelişim geriliği sadece gebeliklerin yüzde üçünde görülür. Doktorların koydukları gebelik dönemi tanılar kesin değildir. Bebeğin gelişimi geri değil sadece vücudu ufak olabilir. Bu nedenle doğumdan sonra bebek gözlemlenir ve doğru teşhis doğumdan sonra koyulur. 2500 gram ve altı doğan bebeklerde gelişim geriliği söz konusu olabilmektedir. 2500 gram altında doğan bebek eğer 38. Haftada doğum gerçekleşmişse gözlem altında tutulmalıdır."
İnşallah bende doğumdan kısa bir süre sonra kilo verebilirim. Ben hiç kusmadığım ya da yiyeceklerden tiksinmediğim için aldım kilo hep :) ama şöyle de bir gerçek var biz ne kadar yersek yiyelim çocuk sadece yeteri kadarını alıyor :) 1 hafta geriden gelmesini hiç dert etmeyin geç döllenme olmuştur. ya da ileride o kendisini yakalartatlım kiloyu hiç sıkıntı etme valla bebeğin gelişimi sıkıntısız olsun da doğumdan sonra zaten gidiyor onlar her türlü. ablam tam 30 kilo aldı 20 kilosu 3ay içinde gitti. on kilosu da şuan duramadigi için kendiliğinden gidio zaten. birde ne kadar çok emzirirsen o kadar çabuk atıyorsun kiloyu diyorlar. benim kontrolum vardi çok şükür bir sıkıntı yok ama gelişimi bı hafta geri dedi. bilmiyorum sıkıntı etmelimiyim hiç yemek de yiyemiyorum
hem de nasıl bir iştah açıklığı. sağlıklı olsunlar da gerisi hiç önemli değil. ama ben de kilo hep kalıyor gram veremiyorum :) o yüzden de biraz korkuyorum :) inşallah ben de sizin gibi verebilirim.Aynı durumdan muzdaribiz, ben de 67ydim 70 oldum. Benim de iştahım çok açık, ne yapacağım bilemiyorum. Bebeklerimiz inşallah sağlıklı olsun onların bir sorunu olmasın da veririz biz de napalim. Ben kızımda 25 kilo almıştım, kızım 1 yaşına gelmeden 25i de gitti çok şükür. Insallah öyle olur yine, bebisler sağlıklı olsun da❤❤❤
keşke ben de almamış olsaydım :) herkesin derdi farklı ya :) :)Benim iştahım da hiç yok. Almadım daha hiç. Hiç bişey yiyesim yok.
Size başka sorum var. Cildinizi neyle nemlendiriyorsunuz ?
Ben hyülorik asit ve c vitamin serum üzerine la Roche posay kullanıyordum. Hamile olduğumu öğrenince bıraktım ama yüzüme nemlendirici sürmem lazım. Bepanthene filan olur mı acaba. Bilgisi olan var mı
korkmayın doktorunuz sıkıntı yok diyorsa bence yoktur.Sorun yok yazdı doktor şimdi. Nasıl olabilir ya? Flora bakterileri yazıyor ve doktor sorun yok dedi. Nasıl güvenebilirim
kuzuuuummmmm vallahi kendini üzüyorsun beni de üzüyorsun. bak ikimizin de aynı ilerliyor ben de 1 hafta geriden geliyorum. böyle kendini stres altına sokma lütfen. benim de 8+3 en son 6+4 de gittim doktora teeeee 1 ay sonra çağırdı. yarın neden tekrar gidiceksin kiBenim şu 1 hafta geriden gelme meselesi kafamı çok bulandırıyor şu an 8+6 olmam gerekirken 7+6 yım. 2 doktor da normal dedi yarın tekrar soracağım bakalımen son 8 mm idi bebeğim bakalım 9 gün geçmiş olacak ne kadar büyümüş ne durumda çok gerginim normalde 4 hafta sonra çağırdı daha 9 gün oldu tekrar gidicem
Dün akşam çok stres oldum canım tartışmalı bir akşamdı bugün çok ağrılarım var dünden sonra doktoruma yazdım gel bakalım dedi. Ahh kuzum ya huyumu değiştiremiyorum ki. İşte beni de 1 ay sonra çağırmıştı kadın beni çözdü artık bu evhamdan duramaz dedi herhalde gel bir bakalım dediİnşallah bende doğumdan kısa bir süre sonra kilo verebilirim. Ben hiç kusmadığım ya da yiyeceklerden tiksinmediğim için aldım kilo hep :) ama şöyle de bir gerçek var biz ne kadar yersek yiyelim çocuk sadece yeteri kadarını alıyor :) 1 hafta geriden gelmesini hiç dert etmeyin geç döllenme olmuştur. ya da ileride o kendisini yakalar
hem de nasıl bir iştah açıklığı. sağlıklı olsunlar da gerisi hiç önemli değil. ama ben de kilo hep kalıyor gram veremiyorum :) o yüzden de biraz korkuyorum :) inşallah ben de sizin gibi verebilirim.
keşke ben de almamış olsaydım :) herkesin derdi farklı ya :) :)
korkmayın doktorunuz sıkıntı yok diyorsa bence yoktur.
kuzuuuummmmm vallahi kendini üzüyorsun beni de üzüyorsun. bak ikimizin de aynı ilerliyor ben de 1 hafta geriden geliyorum. böyle kendini stres altına sokma lütfen. benim de 8+3 en son 6+4 de gittim doktora teeeee 1 ay sonra çağırdı. yarın neden tekrar gidiceksin ki
Canım yumurtlama günün 2 gün geç olduysa döllenme de birkaç gün sürdüyse bence normal böyle olması kendini stres yapma ne güzel büyüyormuş2 en fazla 3 gün geç oldu yumurtlama canım ovulasyonla takip ettim. Doktor içeride döllenme geç olmuştur tam zamanını bilemeyiz dedi.
1 hafta açığı var işte ama o 1 hafta geç olmasına göre büyüklüğü büyümesi falan hep devam ediyor biraz karışık bir cümle oldu ama
Ay neden bu kadar takıyorsunuz. Rabbim ne yazarsa o. Testler %100 doğru değil. Detaylı ultrasonda zaten her şey belli olur Allahın izniyleTestlerde normal çıkıp Down sendromlu mu olmuş yani bebek? ?? Ay Allah aşkına yazmayın böyle şeyler ya.. gel de düşün dur şimdi
Canım aslında o o kadar etkilemiyormuș bir kaç kadın doğumcudan dinlemiştim deBir de kızlar avmlere falan girerken x-ray cihazlarına dikkat edin bende birkaç kere geçtim geçen gün aklıma geldi hamileyim deyip geçmedim cihazdan. Aklıma geldi yazayım dedim
Evet canım doğru söylüyorsun biraz daha rahat olmaya çalışacağımCanım yumurtlama günün 2 gün geç olduysa döllenme de birkaç gün sürdüyse bence normal böyle olması kendini stres yapma ne güzel büyüyormuş
Yaa benimde aklıma geldi de yazayım dedim ama çok araştırma yapmadım sen dinlemissin doğrudur o zaman kuzumAy neden bu kadar takıyorsunuz. Rabbim ne yazarsa o. Testler %100 doğru değil. Detaylı ultrasonda zaten her şey belli olur Allahın izniyle
Canım aslında o o kadar etkilemiyormuș bir kaç kadın doğumcudan dinlemiştim de
evet sabah okumuştum ama unutmuştum nedeniniDün akşam çok stres oldum canım tartışmalı bir akşamdı bugün çok ağrılarım var dünden sonra doktoruma yazdım gel bakalım dedi. Ahh kuzum ya huyumu değiştiremiyorum ki. İşte beni de 1 ay sonra çağırmıştı kadın beni çözdü artık bu evhamdan duramaz dedi herhalde gel bir bakalım dedi
al benden bir tane daha :)Merhaba kizlar. Bu hafta uyku hali bende tavan yapmis durumda. butun gece uyuyup, gunduz iki saat uyanik durduktan sonra cok fena uykum geliyor hemen. Elimden gelse butun gun uyuycam. Is yapmak iskence oldu. Hic birseye enerjim yokk
Ben hemen gittim canım ben biraz sabırsızım daMerhaba, benim sat 23 Eylül. 27 Ekimde evde test yaptım iki çizgiyi görüp hastaneye gittim beta hcgde de gözüktü düzenli bir artış var. Program 6+1 gösteriyor henüz doktora gitmedim. Ayın 15’ine randevu aldım, hem keseyi görelim hem kalp atışını duyalım hayırlısıyla inşallah. O zaman 8. Haftanın içinde olacağım hayırlısıyla. Sizce beklemekle hata mı ediyorum? :)
Sizler hemen gittiniz mi öğrenir öğrenmez?
aynen bende. Benimki de aksam 8:30 da film acayim dedi. 9 da kalkip gittim uyumayaal benden bir tane daha :)
iş yerinde kafam sürekli düşüyor.
akşam 9:00 - 9:30 dedimi küt uyuyorum :)
Dün film izleyelim dedik eşimle. yarsına kadar anca dayanabildim. uykuya çok yenik düşüyorum ben de
Kızlar aşerip aşermediğimi nasıl anlıycam canım bişey istiyo şuan ama hamilelikten önce de isterdi arada. Aşermek mi normal mi bu
Benim daha az şimdi de yanmaya başladı ayaklarım sıcaklıyorumAyak üşümesi olan kızlar hala üşüyor mu sizlerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?