Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bende dün gece içmedim ilacı bulantılarım geçti sanırım bugün bi sıkıntı yok.

Sen uyku yaptı demiştin ya benim dikkatimi çekti sabahları uyanıyorum kalkmıyorum geri uyanıyorum baygın gibi meğer haptanmıș. Dün gece içmedim sabah erkenden uyandım uyumadım bir daha

Bende de bel ağrısı çok oluyor hareket etmediğimde oturduğum da

kaçta yarın randevun, tabii ki göreceksin videoya da al, randevuları uzun tutuyolar aralarını, bir sonrakine kadar bakarsın, yoksa zaman geçmiyor
Sabah gel dedi canım kontrol randevusu olduğu için saat vermedi ben erkenden giderim meraktan duramıyorum zaten. Eşime söylerim alır videoya. Çıktıktan sonra yazarım buraya da

Gözün aydın canım boşuna stres yaptın kendine

Ya kızlar birsey soracağım kafam karıştı. Simdi benim bebegimin dogacagi tarih doktorun dedigi haftaya gore mi yoksa internetten hesapladığimız sat tarihine göre çıkan tarihe göre mi oluyor? Çin takvimine bakacaktım cinsiyet için ama haftalar tutmuyor

Yok kuzum olmaz rahat ol bende yarın gidicem doktoruma pasta bile yaptım

Bence şimdilik bekle çünkü doktora her gitmende farklı olabiliyormuș 10.haftaya kadar. Ben kendi hesabıma göre baktım ama Çin de

ben son regl olduğum tarihe göre girdim, doktorun verdiği haftalar bi süre değişkenlik gösterebilir, çünkü bazen bebek haftasından geri kalacak, bazen önde gidecek (ama ilerleyen zamanda haftasını yakalar). Ben son regle göre hesaplattım nette öyle girdim

sweetgirlcandy canım içinin rahatlamasına çok sevindim bi dahaki kontrol ne zaman dedi cinsiyet için falan çağırdımı
2 hafta sonra tarama için çağırdı ama ben tarama istemiyorum dedim. Tamam 2 hafta sonra görüşelim dedi. Cinsiyet için bir şey demedi ama o haftalarda Nub teorisine göre yorum yapar bence

Kuzu çin takviminde hangi ay da hamile kaldığın önemli bide şöyle bişey var geç döllenmede olsa zamanla normal tarihle uyumlu doğuyomuş yani bebek başlarda geriden gelip sonra haftasıyla uyumlu olabiliyomuş

2 hafta sonra tarama için çağırdı ama ben tarama istemiyorum dedim. Tamam 2 hafta sonra görüşelim dedi. Cinsiyet için bir şey demedi ama o haftalarda Nub teorisine göre yorum yapar bence
10. Haftada bile tahminleri oluyomuş aslındada kesin olmadam demiyolar işte

Bence şimdilik bekle çünkü doktora her gitmende farklı olabiliyormuș 10.haftaya kadar. Ben kendi hesabıma göre baktım ama Çin de
Kizlar 2 hafta geride olmak normal mi peki sat göre 9 haftalık bebegim ultrasona göre 7+5

Kizlar 2 hafta geride olmak normal mi peki sat göre 9 haftalık bebegim ultrasona göre 7+5
Canım benimde öyle korkma son adet tarihim 1 Eylül ama tutmuyor kese görünümü ve kalp atışına göre 7 haftalık şuan tedirgin olmana gerek yok geç döllenme muhtemelen adete yakın yumurtlamışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…