Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bende aynı durumdayım cnm inanılmaz iştahım açık ve şimdiden 4 kilo aldımilk hamileliğimi 8 kilo ile atlatmıştım ama bunda durum farklı olacak belli sağlıkla atlatalımda verilir inşallah
Ben yine alamadım ilk başlarda iştahım iyiydi bu aralar azaldı bir kilo almısımdır en fazla

Merhaba kizlar. Bu hafta uyku hali bende tavan yapmis durumda. butun gece uyuyup, gunduz iki saat uyanik durduktan sonra cok fena uykum geliyor hemen. Elimden gelse butun gun uyuycam. Is yapmak iskence oldu. Hic birseye enerjim yokk
Bende de bugün bi uyku hali mevcut. Başlarda gece 12 dedi mi uyuyordum sabah erken kalkıyordum şimdi gece 3 den önce uyuyamıyorum
Benim daha az şimdi de yanmaya başladı ayaklarım sıcaklıyorum
Bende aynı demek ki normal
Kızlar yarın Allah’ın izniyle 8+0.
Sabah saat 9’da kontrolüm var.
Çok ama çooooooook heyecanlıyım.
İnşallah her şey yolundadır.
Duanızda unutmayın olur mu?
Hadi güzel haberlerle gel inşallah

Aynen canm bende öyle düşünüyorum

rollercoaster Canım sen nasılsın ne yaptın kontrol ne zamandı

-C-A-N-A-N- canım dualarimdasin bende yarın gideceğim hayırlısı olur inşallah

ben geçenlerde belirtim kesildi diye yakınlarımda bi doktora koşa koşa gitmiştim,
belirtim kesildi diyen dilimi kessinler benim

sabah ağzım kurudu su içtim daha mideme giren ilk su yahuu çıkardım yine halsizlik yaptı, gram bi şey yiyemedim bu saat oldu iyi ki bu dönemde evden çalışıyorum ama bütün verimim düştü

normal kontrolüm haftaya perşembe bugün de 10+1 oldum

sorduğun için çok sağol kuzucum çok mutlu oldum sizin yazdıklarınızı hep okudum, beğendim ama enerjimi toplayıp yazamadım

perşembe gittiğimde ikili testi sorayım bakalım ona tarih verecek mi

senin randevun yarın mı bu buluşmalar çok heyecanlı

Kızlar yarın Allah’ın izniyle 8+0.
Sabah saat 9’da kontrolüm var.
Çok ama çooooooook heyecanlıyım.
İnşallah her şey yolundadır.
Duanızda unutmayın olur mu?
Hadi güzel haberler olsun inşallah kuzum benimde 11.30 da randevum herşey yolundadır inşallah ilk güzel haber senden gelsin sabah

AryArel canım sen nasılsın prilamı içiyor musun?
Merhabalar canım fena değil yok yok 1 kez içtim dahada içmedim ara ara bulantı oluyor illa ama idare ediyorum . Bel ağrısı oluyor oturarak tüm gün masa başı iş olunca sennasılsın azaldı mı bulantıların

Yaa geçmiş olsun kuzum benimde 2 gündür mide bulantım kendini fark ettirmeye başladı
Evet canım yarın gideceğim bugün biraz fazla sancım oldu doktorum gel kontrol edelim dedi inşallah bir problem yoktur bakalım

Hadi gözün aydın

gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…