Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Evet haklılar besikte durmuyo kuzum ya yq kiyamam sana gözleri kaplı ayakta sallarken ağlıyor memede susuyo
Masallah kiz sana ne kadar surede bi yıkıyorsun bizimkinin burnu tıkalı o yüzden yıkayamadim

Reactions: Jou
Evet haklılar besikte durmuyo kuzum ya yq kiyamam sana gözleri kaplı ayakta sallarken ağlıyor memede susuyo
Masallah kiz sana ne kadar surede bi yıkıyorsun bizimkinin burnu tıkalı o yüzden yıkayamadim
Sicak suda ama cok sıcak değil kolunun dirseğinden denersin iyiyse sıcağı yikarsan açılır burnu bizde oyle oluyodukya banyoyu iyice sicak tut odasınıda öyle yıkarsın asıl yıkanırken iyi gelir ona burnu açılır
Konak olduğu için 2 gündebir yapıyorum yıkıyorum kış geldiği için 3 5 gun geçiyo yıkamam

Kızlar merhaba oğlum 3 ay 21 günlük oldu bugün. Ama mesela hala kucağıma oturtturduğumda tam anlamıyla başını dik tutamiyor. Ya da elleriyle birşeyi tutmak istemiyor mesela tutturuyorum kendim. Hemen saliyor. Sizin bebeklerinizde durumlar nasıl bilgi verebilir misiniz?

4 aylığız daha yeni yeni bilinçli tutmaya başladı uzattığım şeyleri. Kafayı tutması da öyle az az tutsa bile iyi. Bol bol tummy time yapın

Benimkide tutmak istemiyo kiz 4 aylık bide normal daha 5 6 ay sonra iyice tutar merak etme dayanamaz dalar
Basini dik tutamama nedenini bilemedim druna sor daha iyi bilgi alirsın belki normaldir oda

Ay iyi bari ya bak güvenilir olanı da iyi gönderiyo demek ki yorumları falan dikkatli incelemek lazım
Aynen iyi bakmak lazım
Deniycem mutlaka benimki yine tutar tutar tükürür bence

Ya annelik gerçekten delilik sabah sabah karşıma birşey cıktı nereden cıktı onu bile hatirlamiyorum serebral palsi diye birşey. Tövbe yarabbim sabah sabah ağladim simdi simdi kendime geldim. Panik atak hastasi oldum annelik yüzünden

Canim daha bebegin kucuk basini sallamasi normal.ayrica daha oyuncak tutup oynamayi yapamazlar,daha cok elleriyle oynarlar.serebral palsi dedigin hastalik olmasi icin bazi şartlarin yerine gelmesi gerekir,premature dogum ya da annenin hamilelikte gecirmis oldugu ciddi rahatsizliklar ya da bebegin düsmesi,kaza gecirmesi vs..sen içini ferah tut yoktur bişeyi.doktora sor o da farkli bisey demez zannetmem

Sarılık geçiren bebeklerdede yazıyor benim oplumda anne sütü sarılıgı oldu 2. Ayında geçti o yüzdende korktum istemsizce

Yaa kızlarrr acillll bnm kızın gece uykuları çok kötü artık ya toplasan belki 2saat uyumadım . Bi türlü dalamıyo sürekli mık mık . Atakta mı ne ya oyyyy. 128günlük olduk
Benim bebişte bu ara uykuya dalmada güçlük çekiyor annem emzik verip (tabi sürekli atıyor ama göğsüne hafif bastırarak tutmaya çalışıyor) üstüne müslin battaniye sarıp, pış pış döte hafifçe vurup uyutmaya çalışıyor onda bile dalamıyor. Gözlerini açıp yanındamıyız diye sürekli kontrol edip söyleniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…