Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Hee kötü olmuş ya o kadar sancıya
İşte aradığım cevap şurup kaşığıda olur o zaman
Olur tabi. Benim ki damlatsan bekletip çıkarır kaşıkla çıkardıkça veriyorum
Her akan damla para demek
Yanii hele senin ki daha pahalı

Erkekler çok düzler

sdezhl

Duymasını bekleme ben bebeğin yanındayım oğlum babasıyla babasına sesleniyor ben diğer odadan duyup oğlumu yanına geçiyorum

Vallahi dun 2 de çağırdı beni yanında uyudu bebisin sonra ben geçtim ben geçer geçmez açmış gözleri ayakta salla emzir yatırdım 3 gb sonra saat basi kalktım sonra 5 den 6 ta kadar salladım 6 da kaldırdım 7 e kadar uyudum

Yanında yatirmak istemiyorum çünkü bizimkisi ık dese hemen alıp emzirip uykusu dağılmadan yatiriyorum babaya bırakınca cocuk tamamen uyanmış oluyor muhtemel duymadığı için

Reactions: Jou
Valla benimki gece sueekli memedeydi
Sonra ayağa geçti sabah 5 de gaz la.kaka yaptı 6 a kadar uyuttum sonra kocaya bıraktım 7 de kalktım 4.ay aşıdan bu yana gece uykusu cok kotu oldu
Eyvah bugün 4. Ay aşılarımızı olduk
Süpürge değil kuzum dediğim de hava temizleyici. Havadaki partükülleri tozları virüsleri vs yakalıyor iyon yayıp havayı temizliyor ama nemlendirici dersen o ayrı deerma almıştım hamileyken o sadece nemlendiriyor temizlemiyor
Evet uygulaması var wifi ile evde olmasan bile kontrol edebiliyorsun. Hiç hata vermedi bizim. Orda havanın kalitesini falan gösteriyor. Tasarımı çok güzel ama minik bişey değil ben gelince şaşırmıştım ilk

Kizlar şimdi size bi bilgi verecem, bana dua edeceksiniz,dua etmeyecek olan okumasin
ilactir kan damlasidir cartdir curttur bebeginize cay kasigi,tatli kaşigi,mama kaşi vs ile verirken şoyle yaparsaniz bebek direk yutacaktir.
once bebegi pusete oturtuyosunuz.sonra bebege gore sag ön tarafina oturuyosunuz.kaşigi bebegin agzinin sag tarafina yanagina kadar sokup dokuyosunuz.sonra bebek ilaci asla cikarmiyo.cunku ilaci bebek hooop yutuyo.

dip not: hemen dilinin arkasina dokmuyoruz ilaci,bogazlarina kacmasin diye.yan taraftan dokuyoruz sakince.yanagin icine dokuyoruz yani.

Ben bebek nerede diye uyandım ağrım da vardı ama aklımdaki oğlumdu ama göremeden gitti yavrum doğduktan bir hafta sonra görebildim

Ben İnternete güvenemedim canım eczaneden aldık
Iste en kotusu bu oldu benim icin cunku ilk anı asla hatirlayamiyorum ben . Oglum benim demisim eşim soyledi ama onu bile hatirlamiyorum

Sanirımm 4ayın sendromunu yaşıyolar cano

Ay bilmiyorum kuzu ya
Vallahi her gün değişken yeminle uslu uslu em uyu işte yok illaki adrenalin yaratacaklar
Simdi ayagimda uyuyor ne kadar uyursa o kadar dinlenir dokunamıyorum

Reactions: Jou
Ay bilmiyorum kuzu ya
Vallahi her gün değişken yeminle uslu uslu em uyu işte yok illaki adrenalin yaratacaklar
Simdi ayagimda uyuyor ne kadar uyursa o kadar dinlenir dokunamıyorum
Benimkide bazen oyle ediyo tam derinden uyudu diyorum yatağa koyuyorum uyanıyo bide bebekler başka yere koyduğu zamanda şaşıriyolar
Biz nasıl koltukta uykuya kalsak odamıza geçip uykumuz kaçıyosa bunlar da öyle oluyo uyudugu yerden yapmak lazım sabah beşiğinde salladım gelgorki kollarim koptu oyle 1 saat uyudu sadece
Bende konak vardı kafasında onu hallettim yıkadım emzirdim sallıyorum şuan daha yemek yapcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…