Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Her akşam banyo yaptırdıktan sonra nasıl giydirip yatıyorsun en merak ettiğim konulardan biri
Bende her akşam yaptırırım diyordum da yok anacım valla bizim ev kutup gibi çocuk donar. Ben şahsen duş alıp yatınca titriyorum gündüz bile ben duş aldırınca altına 2 pijama üstüne bide yelek 2 çorap

Bize bişey demedi

Ben hep indirimden alırım şu ana kadar bi sıkıntı yaşamadım

Eki Görüntüle 3141472
Yok bacım öyle değil primadaki fırsat paketleri var kutulu geçen Ankarada aldık normal paketten daha uyguna geliyor bilmem kaçlısı. Her alt açmaya bir baktık cırt cırt kopmuş kaç tanesinde yaşadık

Ay Allah korusun kuzum ya
Cok geçmiş olsun
Ay bende anakucağında hareket edemiyor diye kemeri takmıyorum bazen dikkat etmek lazım demekki

Bana kalıp olarak küçük geldi baby turco.. hatta ilk başta açtım şok geçirdim el kadar. Meğersem pakette daha küçük gözüküyor açınca biraz genişledi ama yinede prima (3) numaradan ufak gibi geldi bana..
Normal sanırım çünkü benimkide 3-4 gündür benimkide aynen dediğin gibi yapıyor. Memeye alınca basbas ağlıyor. Yorucu oluyor. Ya bırakıyorum emzirmiyorum zaten emmiyor iyice acıkınca alıyor. Ya da biraz önce gene ağladı onu sakinleştirmeye çalıştım ayakta yürüye yürüye aldırdım uyudu. Yatırdık uyandı
Evin içinde kucakta gezdirirken bile ortalığı yıktığı oluyor.
Bir bakıyorsun gülücük saçıyor bir bakıyorsun ortalığı yıkıyor.

Çünkü o bir ikizler

Şimdilik ev fena değil ama 1 aya soğur buralar benim evde giriş kat, fayans evdeki her oda
Bere takıyor mu senin minnoş benimki bayadır takmıyor geçen akşam banyo yaptırdık. Takayım dedim çıldırdı

O insan değil kaç gündür izliyorum vicdansız pislik, pişkin pişkin birde ekrana çıkıp konuşuyor. O yavrulara etmediğini bırakmamış.

Ay benimkide öyle cok degisik bir ruh hali var aslında bizimle olmak gülmek istiyorlar ama ya uykuları var ya karınları aç
Sabah da benimki memede 2 cekiyor ağlıyor sıkıyorum sut Var almıyor memeyi uykusuzluktan yapıyor genelde sonra 3 saat derin uyudu kalktığında gülücük saçtı sabah uykusunu alamadı öğlen daha iyi uyudu ne zor ya memeyi almayınca stresden bitiriyorum

O insan değil kaç gündür izliyorum vicdansız pislik, pişkin pişkin birde ekrana çıkıp konuşuyor. O yavrulara etmediğini bırakmamış.

Ekrana çıktımı en son bugün telden baktım çık kızım iddialara cvp ver dedi bide hamileymiş yazık karnındaki bebege

Kizlar Güneş 9 gibi uyudu simdi uyandı yanındaydım sıçradı resmen sizinkilerde bu şekilde korkuyor mu ?

Kuru havaya sahip bir yerde yaşıyorsan nemlendiricide önemli.. Bazı markalarda iki özellikte vardı sanırım ama çok oldu bakalı hiç hatırlamıyorum. Ben ikisinden de istiyorum ama kafam karışık..
Erkeklere giden yol mideden geçer derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…