Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ben normalde öyle yapıyorum da verince geri tükürüyor azar azar veriyorum
Kızlar ya sünnet yaptırdıktan kaç gün sonra bebeleri pusetle dışarı gezmeye çıkardınız? Benim oğlan dışarı istiyor
Bizimkinin aklı başında değildi o sıralar evdeydik. Ama bile olmaz bence çıkın gezin

Bu arada mama sandalyesi alıcam sizler aldinizmi ? Hangi markayı onerirsiniz
Ben joie nin multiply 6in1 modelini aldım. Bir deseninde baya bir indirim vardı. Özellikleri de hoşuma gitti. Bunu almasam chicco alacaktım.
Kaşıkla denemedim canım damlalılığı ile birer ikişer damlatıp veriyorum yoksa tükürüyor öğürüyor kaşıkla hayatta içmez
Bayıla bayıla içtiği tek şey simplex gaz damlasıydı
Ay onun tadını ben bile sevdiydim
Bize 1 gün dediler ama ben 2 gün bekledim
Bize dr her gün yıkanıp kremlenecek dedigi icin ve ben de akşam uykusundan önce banyo rutini oluşturduğumdan bir aksamı dahi es geçmek istemiyorum
selam kızlar bayadır giremedim yoğunluktan iyisiniz inş kızımın eline çıngırak vermek istedigimde hep sol eliyle hareket ediyor sağ pek kullanmıyor gibi sizdede böyle bi durum varmı dikkatinizi çektimi
Bizim de öyleydi 2 gündür falan iki elini de kullanmaya başladı

Kizlar benim saçlar elden gidiyiiii avuç avuç dökülüyor resmen bemiks evigen bepanthene serumlarini kullansam sorun olurmu ki bakim icin ?
Aynısı bende de var tarıyorum iyice yıne dokuluyı 1 yıla kadar dökülüyormuş zaten. Vitaminleri kestiğimiz için oluyor

Kizlar philips avent essential süt sagma makinesi aldim, süt arttirmak icin emdikten sonra sagim falan yapiliyomus galiba, yapan ya da bilgisi olan var mi ??

Kizlar benim saçlar elden gidiyiiii avuç avuç dökülüyor resmen bemiks evigen bepanthene serumlarini kullansam sorun olurmu ki bakim icin ?

Benimde öyle ya taramaya korkuyorum. Üşengeçliğimden o dediğin serumları gidip almadım daha
Kızlarrr göğsüm yumusadı yaaa dunden beri sütün azalma gıbı bir durumu var mııı

Azaldığı anlamına gelmiyormuş o instagram da görmüştüm

Benim de öyle, yerler de beyaz benim, bütün saçlar yerlerde, her yer saç. Avuç avuç dökülüyor, sonra toparlayacak ama bayağı da saç gidiyor emzirirken. Bir de biz diyet yapıyoruz o da cabası..

selam kızlar bayadır giremedim yoğunluktan iyisiniz inş kızımın eline çıngırak vermek istedigimde hep sol eliyle hareket ediyor sağ pek kullanmıyor gibi sizdede böyle bi durum varmı dikkatinizi çektimi
Evet benim ki de daha çok sola alıyor. Ama genellikle biriyle alıyor diğerini ettirmiyor

Her akşam banyo yaptırdıktan sonra nasıl giydirip yatıyorsun en merak ettiğim konulardan biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…