Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kuzum benimki atamiyor ya emzirme sonrasi emzik verdigim zaman büyük sıkıntı yasiyorum o yüzden benimki memede uyuyor dogdugu gunden beri ona alisti ilk zamanlar sütüm azdı yavrum saatlerce eme eme uyudu hep simdi karni doysa bile oylece duruyor uyku zamanlari benim icin sıkıntılı keyfi nezaman isterse ozamab uyuyor bu minik

K Kaaardeeelen canım nasıl oldunuz hala hastanede misiniz?

Bir de bişey sorcam ishalle birlikte kusma ve ateş mi vardı. Benim kızımda ishal olmuş korktum acaba rota mı diye

Doğduğundan beri ilk kez 3 kere yaptı ama. Kıvamı da ishal ama. İnşallah rota falan değildir ya tedirgin oldum şimdi
Degildir korkma kusma ateş varmı sende ? Yani benimki bazen 3 gun yapmaz sonra 4 5 kez yapar gunde bazen 2 kez yapar mesela dun hic yapmadi bana normal geliyor degiskenlik gosterebilir demisti dr

Doğduğundan beri ilk kez 3 kere yaptı ama. Kıvamı da ishal ama. İnşallah rota falan değildir ya tedirgin oldum şimdi
Bizim doktorun söylediğine göre 6 7 kez kaka yaparsa ishal sayilir demisti takip et bakalim canim bi kivami cokmu sulu

Degildir korkma kusma ateş varmı sende ? Yani benimki bazen 3 gun yapmaz sonra 4 5 kez yapar gunde bazen 2 kez yapar mesela dun hic yapmadi bana normal geliyor degiskenlik gosterebilir demisti dr
Kusma ateş yok. Hiç yapmazdı korktum bende
Bizim doktorun söylediğine göre 6 7 kez kaka yaparsa ishal sayilir demisti takip et bakalim canim bi kivami cokmu sulu
Aşırı sulu değil katıda değil

O durum bendede var ya evde mayın tarlasında yürüyorum gibi. Ses gelen yerleri ezberledim artık :)

Alq ala uyku düzenine gitti
Yerine koydum an aciyo gözlerini
Ayagimdayken uyudum düşün
Zor vallahi ya. Gece bazen bende yanıma alıyorum. Rahat uyuyor. Ay bide bu gece çok korktum. 2 de yattım 3-4 gibi uyandı aldım emzirdim yanıma koymuşum. 5-6 gibi yağmur sesine uyandım çocuğa baktım ölü gibi yatıyor ay bi panik yaptım nefes alıyor mu diye anlatamam. Rüya mı gördüm de öyle düşündüm anlamadım ama çok korktum
Hep denedim almadı
Hiç pes etme ara ara memeni emdikten sonra özellikle uykuya geçerken memede sarhoş olup gözü kapalı boş boş oynuyor ya meme ile o zaman memeni al emziği ver beşiğe koy. Bende bu beşik var. Dalarsa sallaması falan çok rahat. Park yatakta aynı şekilde uyutamıyorum
Normalde benimkide tutmaz emzik uykuya geçişlerde memeden ayırırken kullanıyorum ben. Dalaniliyor en azından iki de sallıyorum uyuyor
Sanırım ishal olduk biz dün öğlen yaptı gece 1 de yaptı şimdi yapmış ishal. İnşallah sayısı artmaz ne ki bu şimdi ya
İshali nasıl anlıyorsun ki.. kakaları hep sulu. Yani benimki genelde öyle

Dün ki kakasında çok fazla beyaz beyaz pütürlü şeyler vardı

Eklentiler

• image.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 39
Mamadan mı acaba canım
Ebebek in evham grubu var onlara sordum bebelac gold yapıyor yazmış biri
Hiç sulu ve cıvık olmaz katılık yoktu

Ayy dur o taktiği bi deneyim inşallah tutar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…