Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Hatta doktor akşam 6 da uyumaya çalışırsa uyutmademişti ama bizimki agresif olmaya başladı bu ara uykusu gelince uyutmazsan ağlıyor sokurdanıyor uykuya dalamıyor.

Evet emerek uykuya geçin anne sütüyle birlikte pış pış (beyaz gürültü) 25 dk birlikte yatma sonra birlikte yatmaya devam ya da yatağına bırak dedi.

Evet 25 dk hatta ben hocam bazen dayanamıyorum o kadar dedim. Sen 25 dk için diğer saatlerini harcıyorsun dedi halbuki sana daha fazla vakit kalıcak öyle yapsan dedi

Seçenek mi var nasıl oluyor canım bakımı vs nasıl oluyor ne kadar sürede iyileşti.. Banyo kucakta taşıma sıkıntı oluyor mu? Çok soru oldu ama kafamı çok kurcalıyor
Mesajları yeni okumaya çalışıyorum atak bizi sarstı dikişli sünnet oldu 10 gün banyo yasaktı ama ben 7. Gün yıkadım hiç bişey anlamadı kremkedim bol bol hem bezini hem pipiyi ama elimi sürmeden dokunmadım hiç bandajı ertesi gün çıkardılar zıbının çıt çıtlarını bağlamadım havada sıcak olunca zıbınlaydı hep taşırken de önden tutmadık bisüre dikkat ettik şuan 3 dikişi var düşmeyen elle alıncak gibi ama ellemiyorum düşsün kendi diye ama kremi çok çok sür kapat geçmiş olsun canm

Ek gıdaya geçen kuzular olmuş bol iştahlı olsunlar hasta olan yavrulara geçmiş olsun alıntı yapamadım daha okumadığım birsürü sayfa var çok birikmiş. İnşallah herkes iyidir. Dün bizimde 3 ay kontrolümüz vardı mama 2 kere veriyordum günde bırakmam gerekiyormuş kilo alımı iyi dedi doktor dünden beri vermiyorum sürekli memede memeler gündüz kendilerini salıyor gece şişiyor. Ama arz talep meselesi olduğu için süt ne kadar ne zaman isterse emiyor uzun zamandan sonra ilk defa bu kadar doldu. Belkide herşeyi bebeğe bırakmak lazım

Aaaa size baya banyo yasaklamışlar. 2 gün sonra yıkayın dediler bize.. krem günü dün sondu kantaron yağı sürün dedi doktor 7. günü.. kremi ne kadar süre kullandınız. Fito gibi yara iyileştirici bir krem mi yoksa antibiyotikli mi idi.
Teşekkür ederim..

Kızlar bebeğine ventrikülomegali tanısı konup sağlıklı doğum yapan var mı? Kaç haftalıkken kaç mm idi ventrikülleri?

Evet antibiyotikliydi 7.gün bıraktım bende sonra gece ve sabah sürdüm sadece 2 gün daha

Canim ben yanıma alamam oğlum gece yanıma geliyor
Ayaktayken bile uyumamaya gayret ediyorum
Bu beşikten var bendede salonda gunduzleri onda sallıyorum gece de salonda yattim artık bunaldım yatak odasındayim2 gündür park yatakta

Catlak-kurabiye bizim veletler neden böyle

Ya gece surekli memede olmak istiyormu bu aralar gözler kapalı vaziyette
Emzik benimkide almiyor
Emzik oğlum almıştı ama gece bağımlısı gb
Ağzından düştükçe uyaniyordu 9 aylikken fln bıraktirmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…