Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızzzz sen ne dersunnnnn en azından biraz zaman geçse bende 34 yaşındayım
İşim şakası tabi sen kendini hazır hissediyorsan neden olmasın
Valla kizlar biz yaşlanmişiz 2. Cocugu bende dusnuyorum sabahlari dayak yemiş gibi kalkinca vazgeciyorum

Bizim evde mükemmel bir mimariye sahip kv saolsun Mutfak olması gerektiği cephede değil oturma salonu da olması gerektiği yerde değil kafasına göre gelişi güzel yapılmış

Bizde de yeni düzenleme ile bexsero 7-9-15. Aylarda nimenrix 13. Ayda yanılmıyorsam.
Doktorlar ve ebeler çok kafa karıştırıyor. Bana yaşadığım yerdekiler 1 yal sonrası yaptır çok doz vurdurtma dedi. Kafam çok karıştı 3. Ayı yaptırtmadım senin gibi. Ankaradan ayrılırken 1 kere daha gittim oradaki doktorumuza bana tekrar sana güvence verebiliyorlar mı ben veremem dedi. Yeni ayları yazıp verdi bana..
Demir ilacına 4. Ay 1 günlükken başlayalım dedi. Oturma içinde 4 ay 1 günlükken mama sandalyesine kısa süreli olacak şekilde başlayalım dedi.
Ek gıdayıda 5. Ayda konuşalım dedi.
Sen nerde yaşıyorsun tatlım hemen hemen benzer konuşmuş doktorumuz.

İzmir cnm medical parkta doktorum. Evet benzer şeyler demişler kan ilacı dışında. Sen nerede yaşıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…