Slm kızlar bugün kontrol vardı. Bize menenjiti 3. 5. 13. Aylarda yaptırın demişti. Biz yaptırmamıştık. Tekrar düzenledi 5. 7. Ve 15. ay şeklinde. Birde dediki b tipi menenjit en çok 1 yaş altını tehdit ediyor. Hiç yoğunbakımda menenjit hastası takip etmemiş olan doktorların kafa karıştırmasına çok kızıyorum dedi. Biz Amerika'da yaşıyor olsak yaptırmayalım ama burda mülteci sorunu var bizde gerekli dedi. Çok net konuştu valla artık yeni düzenlemeye göre yaptırcam kesin
Dreamgirls
Birde alerji sorunu yaşayan anneler benimde birkaç zamandır mukuslu kaka vardı hatta çok az kıl gibi kan da gördüm 2 gündür. Sordum doktora bir şeye intöleransın vardır. Ama bebek kilo alımı iyi o yüzden senin beslenmeni kısıtlamak istemiyorum dedi. Takip et tamamen kesmek yerine ne yediğinde artıyor ona göre o besini azalt dedi.
Birde kan ilacı hemen 4. ayda vermicekmiş. 6. Ayda başlıcakmış kansızlık durumuna göre. Destekli oturtabilirmişim. 15 gün sonra elime pırasa taze soğan ver kemirsin dedi. Birde 1 ay sonra yemekleri çok az tuzlu yapmak şartı ile her yediğiniz yemekten bebeğe tattır dedi. 6. ayda da ek gıda başlancak