Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Hemşeri sayılırız kız bizde sadece yarma ile yaparlar ben her ikisinide seviyorum ama yarmalı olanda taze naneee de olucak Yayla çorbasını bir ben yaparım bizim evde
Aynen yakınız annemde yarmalı yapar bi ben şehriyeli severim
Bizim evde mükemmel bir mimariye sahip kv saolsun Mutfak olması gerektiği cephede değil oturma salonu da olması gerektiği yerde değil kafasına göre gelişi güzel yapılmış
Valla bizim de işte güney cepheye mutfak banyo wc koymuşlar çocuk odasi salon oturma odası kuzey cephe donuyoruz

Aynen yakınız annemde yarmalı yapar bi ben şehriyeli severim

Valla bizim de işte güney cepheye mutfak banyo wc koymuşlar çocuk odasi salon oturma odası kuzey cephe donuyoruz
tövbeler olsun kafalar fena aklım almıyor hiç mi uyarak yok bunları bizde 2 oda kuzey 2 oda güneyde ama öle çok büyük bekleme odaları her taraf cam duvar yok nerdeyse hiç şekil almıyor ev anlamadım gitti evde perdeden bol bir şey yok. Kendimi fazlalık hissediyorum evi perdelere bırakıp gideceğim sanırım

Bu doktorların fikir ayrılıkları çok sinir bozucu gerçekten. Hepiniz aynı eğitimi almıyormusunuz sonuçta bilim tektir yani. O öle diyo bu böyle
Evet özellikle bazı konularda görüş birliği olmalı.. Bende anlamadım bu konuda neden farklı görüşler var bu insanlar değişen sistemi, makaleleri takip eden insanlar halbuki.. Sonuçta menenjit görülme sıklığını hepsi takip etmeli..

Haahahha bizim Allahtan öyle değil

Çok geçmiş olsun Allah göstertmesin bir daha

Şükür canim gozunaydin
Sağolun kızlar. Allahım kimseyi evlatlarıyla sınamasın. Yavrum 39 ateşle kolunda serumlar kucağımdan inmedi öyle korktu ki. Şimdi bile eline dokununca sıçrıyo bide damar bulamadılar iki ayağı iki eli dele dele ağlamaktan morardı

Son yaptığı az az olanlar altın sarısıydı evet. Başka bir sorunumuz yok şimdilik takipteyim bakalım
Değildir inşallah. Kuluçka süresi iki yada üç gün. İki üç gün öncesini düşün herhangi bi temas vs yoksa yoktur birde yüksek ateş ve kusma eşlik ediyor genelde. Sadece ishalse üşütmüşte olabilir. Bu sürede hipp mama verebilirsin hangisini kullanıyorsun bilmiyorum ama hippte yoğun miktarda probiyotik var o rahatlatır

Kıyamam çok küçük nasıl korkmuştur Sende aynı şekilde korktun üzüldün. Allahım korusun bebişleri.. Tekrardan çok geçmiş olsun

Kıyamam çok küçük nasıl korkmuştur Sende aynı şekilde korktun üzüldün. Allahım korusun bebişleri.. Tekrardan çok geçmiş olsun
Ben o esnada çok dirayetliydim babası baktım kapıda gözleri dolmuş ama çok sıktım kendimi heralde odaya gidince patladım

Son düzenleme:
Baby goat kullanıyorduk o genel de kabız yapıyordu. Sonra içmeyince 3 gün önce değiştirdik bebelac gold aldık. Doktor mamadan olmuştur mama yaramamış direkt atıyor vücut dedi. Sma aldık şimdi bakalım

Baby goat kullanıyorduk o genel de kabız yapıyordu. Sonra içmeyince 3 gün önce değiştirdik bebelac gold aldık. Doktor mamadan olmuştur mama yaramamış direkt atıyor vücut dedi. Sma aldık şimdi bakalım
Evet oda mantıklı öyle yorgunum ki yazılanları hiç okumamşm doktor görmüş galiba pamuğu

Ayyy bişey diyemedim valla şu an gönlündeki ni nasip etsin Allah inşallah canım şu mübarek gecede duaların kabul olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…