Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Canım doğumdan sonra hastaneden çıkarken daha doktorum uyarmıştı sakın sütün koruyor diye düşünüp rahat davranma diye ben o yüzden korumaz diye biliyorum
Bende dikkat ediyim bundan sonra o zaman adet ne zaman görürüm acaba gören varmı normal doğum yapıpta

Ama marketteki keskekler değil memlekette alacaksın
Bulusursak bir gü keşkek günü yaparız
Markettedemi satılıyor bilmiyordum
Bi bakıyım hitap ediyor mu bana deneyim bir gün
Bence eder çünkü tadı on numara :)
Be de o sinkontayı duymadım bakayım ona bir merak ettim.
Bak bunu diyorum bu kadının birde çok güzel tarifleri var. Kitabını almayı okadar çok istedim ki 400 küsürdü maalesef

Amin canım çok zor ya
Tüm hasta bebislere rabbim şifa versin
Korkmuştur benim benegiminde bulamadan
Ay çok kötü ya

Ay kızlar güne mide bulantısı ve baş ağrısı ile başladım. Midem fena ya

Kız seninle neden herşeylerimiz aynı :) benimde 2 gündür midem fena bu arada baş ağrısı mide bulantısı yapar tansiyonuna bak kuzu düşmüş olabilir

Günaydın kızlar benim bebiş dün akşam augmentin antibiyotik yüzünden şelale gibi kustu ondan önce ki sabah antibiyotikten sonra yine böyle kusmuştu ama şarıl şarıl yani, normalde antibiyotiği süresi bitene kadar kullanırım ama çocuğun midesini alt üst etti. Normalde 3 günde bir kaka yapan şimdi günde 3 defa yapıyor, sabahki sıvıydı hatta

Doktorla görüştünmü canım belki keser belki farklı bişey verir

Kıyamam kuzuma ya artık iyileşsin ilaçları kesilsin. Hasta olmasın minikler
Evet yaa bebisler hasta olmasın biz olalım valla şu an sadece buhar veriyorum burnunu temizliyorum ama antibiyotiği kesinlikle değiştirmesi lazım.. Hiç kusan bir bebek de değildi dün çok şaşırdım ne varsa çıkardı yani

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…