- 25 Ağustos 2019
- 63.097
- 121.585
- 698
- 31
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #7.661
Yaa 13 le 16 hafta arası oğreniliyor kuzum ya sanırımm 5 hafta varr aralık ilk haftalarında öğrenirizzCinsiyete kaç hafta var kuzu inanılmaz merak ediyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa 13 le 16 hafta arası oğreniliyor kuzum ya sanırımm 5 hafta varr aralık ilk haftalarında öğrenirizzCinsiyete kaç hafta var kuzu inanılmaz merak ediyorum![]()
Vur totosuna iki şaplakk![]()
bi gelsinler de anaları başında bekliyor Hemde başundabi gelsinler de anaları başında bekliyor
![]()
Ayyy çok heyecanlıYaa 13 le 16 hafta arası oğreniliyor kuzum ya sanırımm 5 hafta varr aralık ilk haftalarında öğrenirizz![]()
Ayy ben öpmeyi popoya vurmayı çoookk severim kardeşlerim benden kaçardı sevmektenHemde başundabenden çekeceğu varrr dakkabaşı totosuna şaplak yiycek bendenn en sevdiğimm
![]()
Haaa bilmem aslında çok erken tahmin değilmii bana çin takvimi yaptılarr erkek diyolarr sen yaptınmı onuAyyy çok heyecanlısağ salim o günlere geliriz inşallah
kız bişi sorucam instagram da ultrason kağıdıyla tahmin yapıyorlar baktığım kadarıyla herkesin çıkmış çok merak ettim nasıl biliyor ya 7 haftalıktan itibaren biliyor
![]()
Hahahah ikimizde çılgınnn ana gibi görunüyorrAyy ben öpmeyi popoya vurmayı çoookk severim kardeşlerim benden kaçardı sevmekten![]()
Ben çin değilde o ultrason kağıdına bakıp tahmin yapan yere sordum bir kız bir erkek dediHaaa bilmem aslında çok erken tahmin değilmii bana çin takvimi yaptılarr erkek diyolarr sen yaptınmı onu
allahın izniyle inşallah en doğrusunu allah bilir tabi kesin konuştu Oyle tabiii amaan sağsaliim olsunda erkek kiz farketmezz sadece insan cinsiyetini merak ediyorrBen çin değilde o ultrason kağıdına bakıp tahmin yapan yere sordum bir kız bir erkek dediallahın izniyle inşallah en doğrusunu allah bilir tabi kesin konuştu
![]()
Allah hep böyle mutlu etsin bizleri bütün anne adaylarını inşallahHahahah ikimizde çılgınnn ana gibi görunüyorr![]()
Inşallahh inşaallahh canım benim normalmi oldu senin kiAllah hep böyle mutlu etsin bizleri bütün anne adaylarını inşallah![]()
Aynen canım zaman nasıl geçiyor anlamıyorum zaten allah yar ve yardımcımız olsun inşallahOyle tabiii amaan sağsaliim olsunda erkek kiz farketmezz sadece insan cinsiyetini merak ediyorr![]()
Evet canım normal yolla oldu benimInşallahh inşaallahh canım benim normalmi oldu senin ki
Herhangi bi sıkintı varmiydı yanii haniiEvet canım normal yolla oldu benim
Evettt şipşakk gelcek öğerenicezz ❤❤Aynen canım zaman nasıl geçiyor anlamıyorum zaten allah yar ve yardımcımız olsun inşallah![]()
Daha önce düşük kimyasal hikayem var 3 sene sonunda allah bize bunu nasip ettiHerhangi bi sıkintı varmiydı yanii hanii
Senin normal yolla mı?Herhangi bi sıkintı varmiydı yanii hanii
Benim aslında mucize gibi oldu kuzum ben 4 senelik evliyim 3 senedir korunmuyorum birşeyimizde yok ama arada bi çatlardı yumurtam bi catlamazdı sonra klomenler kullanırdım aşılama bile oldum fayda etmedii ensonda 8 9 ay iyice saldım kendimi olmuyo napalim dedim vardır bi zamanı dedim ensonda eylülde oldu oldu olmadı tüp bebek diyordum beklemeye gücüm kalmamıştıkii o ay hamileyimm bide nisanda ben korona olmuştum hep adetlerim şaşmıştı 4 ayda 2 sefer regl oldum agustos sonunda ağır enfeksiyon geçirdimm adetimi iyice düzelttii sonra eylulde hep yürüyüş yaptımm sağlikli beslendim kilo verdim yüruyüş yaparken dedim belki yumurtalarım hareketlenirr sonra adetimden 1 hafta önce bıraktım belki vardır birsey dedim yormiyim kendimi dedimkiiiiii ekim ayında hamile olduğmu öğrendim saka gibiydii ultrasonda görmeden inanamadım test bile yanıltabilir diyordum bide adetimde 5 gün önce regl oldum ama bildiği kan o aksam a dogru kahverengileştii 2ci gün 3 cu gun gene aynı oldu kesildi birden alla alla dedim hicte olmazdı çünkü nese bi test yapiyim derken öğrendim ve 2 saat sonra foşur foşur kanama geçirdim kese etrafımda çok vardı kanamam bebek düşebilirde düşmeyebilirde dedi ve çok şükür tutundu ❤❤Senin normal yolla mı?![]()
Aahhh cok şükürr sendee benim gibi yaşamıssın ❤Daha önce düşük kimyasal hikayem var 3 sene sonunda allah bize bunu nasip ettişu an herşey yolunda çok. Şükür sadece 6 gün geç döllenme bizim
![]()
Bizim gibi kadınların çok hikayesi var gerçekten sabırdan ötesi yok çok şükür isyan etmedim hiç sessizce bekledim hep hayırlısı dedik Rabbim ödüllendirdi allaha şükürler olsun inşallah allah tüm isteyen annelere hayırlı evlat versinBenim aslında mucize gibi oldu kuzum ben 4 senelik evliyim 3 senedir korunmuyorum birşeyimizde yok ama arada bi çatlardı yumurtam bi catlamazdı sonra klomenler kullanırdım aşılama bile oldum fayda etmedii ensonda 8 9 ay iyice saldım kendimi olmuyo napalim dedim vardır bi zamanı dedim ensonda eylülde oldu oldu olmadı tüp bebek diyordum beklemeye gücüm kalmamıştıkii o ay hamileyimm bide nisanda ben korona olmuştum hep adetlerim şaşmıştı 4 ayda 2 sefer regl oldum agustos sonunda ağır enfeksiyon geçirdimm adetimi iyice düzelttii sonra eylulde hep yürüyüş yaptımm sağlikli beslendim kilo verdim yüruyüş yaparken dedim belki yumurtalarım hareketlenirr sonra adetimden 1 hafta önce bıraktım belki vardır birsey dedim yormiyim kendimi dedimkiiiiii ekim ayında hamile olduğmu öğrendim saka gibiydii ultrasonda görmeden inanamadım test bile yanıltabilir diyordum bide adetimde 5 gün önce regl oldum ama bildiği kan o aksam a dogru kahverengileştii 2ci gün 3 cu gun gene aynı oldu kesildi birden alla alla dedim hicte olmazdı çünkü nese bi test yapiyim derken öğrendim ve 2 saat sonra foşur foşur kanama geçirdim kese etrafımda çok vardı kanamam bebek düşebilirde düşmeyebilirde dedi ve çok şükür tutundu ❤❤