• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bizim gibi kadınların çok hikayesi var gerçekten sabırdan ötesi yok çok şükür isyan etmedim hiç sessizce bekledim hep hayırlısı dedik Rabbim ödüllendirdi allaha şükürler olsun inşallah allah tüm isteyen annelere hayırlı evlat versin 🧿🥰🥰
Amiin inşaallahh stresten ve bebek düsüncesinden uzak kalmakmiş ve ben onu gercekten yaşadım aklima bile yoktu

Aahhh cok şükürr sendee benim gibi yaşamıssın ❤
Aynen hep 8-9 ay arayla bunlar oldu allah'a inan ve dua et sürekli de ayetel kürsi taşı ve ben ikiz gebeliğimi kimseye demedim 4-5 kişi biliyor hatta çoğu çevrem hamile olduğumu bilmiyor. Nedense ben kem gözden korkuyorum allah uzak tutsun inşallah

• Beğen
Reactions: Jou
Aynen hep 8-9 ay arayla bunlar oldu allah'a inan ve dua et sürekli de ayetel kürsi taşı ve ben ikiz gebeliğimi kimseye demedim 4-5 kişi biliyor hatta çoğu çevrem hamile olduğumu bilmiyor. Nedense ben kem gözden korkuyorum allah uzak tutsun inşallah
Inşaallahh kuzumm ikiz gdbemisin bide yaaa yaaaaaaaaa😍😍😍😍

Ayyy çok heyecanlı :KK19: sağ salim o günlere geliriz inşallah 🤲 kız bişi sorucam instagram da ultrason kağıdıyla tahmin yapıyorlar baktığım kadarıyla herkesin çıkmış çok merak ettim nasıl biliyor ya 7 haftalıktan itibaren biliyor :cry:
Kız hangi sayfa o bize de süle 😳

Ayy bende mid ebulantılı kuzumm resmen bide afedersin hersabah ishal mutlaka 🤦‍♀️
Öğleden sorna 1 2 gibi gideriz eşime bağlķ :KK70:
Olsun, kabız olmaktan iyidir.
Kanama alanı var ya, ben çok korkuyorum kabız olucam diye.
Zorlayınca kanama olabiliyormuş çünkü.

İğnem var, nasıl gidicem bu bulantıyla hiç bilmiyorum. :110:

Ayyy çok heyecanlı :KK19: sağ salim o günlere geliriz inşallah 🤲 kız bişi sorucam instagram da ultrason kağıdıyla tahmin yapıyorlar baktığım kadarıyla herkesin çıkmış çok merak ettim nasıl biliyor ya 7 haftalıktan itibaren biliyor :cry:
Ramzi teorisidir o. Başta bebeğin konumuna göre yorum yapılıyor. Yolk nerdeydi hatırlıyor musun ya da bebek ilk başta?

Back
X