Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ay evet oglus da diyor güneşe neden bu kadar fazla alıyorsun dedim o yeni doğdu annecim hiç kıyafeti yok ve cok hızlı büyüyor sende küçükken öyleydin
Benim oglan kucuk,kız büyük..oglana da cogunlukla kizimdan kalanlari giydiriyorum.ama kiz cocuklari süslu olyolar.al al bitmiyo ihtiyaci:)

Rizeliyim zaten cano trabzondan farkımız yok ama okadar kalin sevmem pekk
Oo sen bu işin gobegindeymişsin zaten, rizeliler miydi trabzonlular mi belki de hepsi cok süslü oluyolar.butun parayi kiyafete yatiriyolardi birsuru birsuru arkadasim vardi:)

Reactions: Jou
Oo sen bu işin gobegindeymişsin zaten, rizeliler miydi trabzonlular mi belki de hepsi cok süslü oluyolar.butun parayi kiyafete yatiriyolardi birsuru birsuru arkadasim vardi:)
Çogu öylee evett ben çok degilde annem daha çok süslüdürr

Hadi yaa,evleri de suslu oluyomus..ne guzel annenin suslu olmasi,orta yaş kadinlarin suslu olmasina bayiliyorum,ben de yaklaşiyorum orta yaşa belkide teselli benimki
Evinde kendi yaptigi tablolari var cerçeveli kanaviçeli etaminli süslü şeyler asar ama cok guzel bulur asar yanii bos kalmaz duvar pek kendi yapar koyar bilezik yüzük küpe mutlaka takar makyaj yapar hahaha ama teyzem tam tersi çok sade ben teyzeme çekmişim mesela anneme diyorum ki yaşlaninca ben halbuki yaşlıda degil 53 yaşlarda ama cok genç duruyo tabii babama bakmaktan kendine bakamıyodu vefst ettikten sonra özgürlügüne kavuştu istediğini yaşıyo

Valla benimkinin de gündüz uykusu 1saat anca tam artık kabullendim en azından gece uyuyo diyodum dün gece ayaktaydı sabaha kadar ne derdi var bilmiyorum uyksuuz başladı güne daha da niyeti yok uyumaya inatlaşır gibi
Hala uyumadı yatıyor öylece bakarak
Kızlar bebelac gold mama kullanan var mı? Sma comfort kullaniyorduk ama hiçbiryerde bulamıyorum mecburen değiştirmek zorunda kaldım. Bebelacı dneeyeyim bir dedim. Zaten sadece uyumadan önce veriyorum 1 kez
Ben 3 gün kullandım aşırı ishal yaptı yaramadı bıraktık sma aldık

Hala uyumadı yatıyor öylece bakarak

Ben 3 gün kullandım aşırı ishal yaptı yaramadı bıraktık sma aldık
Benimki sana yazdıktan sonra uyudu şükürler olsun bakalım ne kadar sürecek darısı senin miniğe Ahsendi demi ismi yanlış mı hatırladım yoksa

Benim oglan kucuk,kız büyük..oglana da cogunlukla kizimdan kalanlari giydiriyorum.ama kiz cocuklari süslu olyolar.al al bitmiyo ihtiyaci:)

Ahahhaha
Bende sıralama Ayni sanmıştım
Evet kızlar daha süslü
Bizim büyük anne mavi sonic anne kırmızı örümcek adam hep ole takim alıyorum

Benimki sana yazdıktan sonra uyudu şükürler olsun bakalım ne kadar sürecek darısı senin miniğe Ahsendi demi ismi yanlış mı hatırladım yoksa

Benimki uyumusfu uyandi tekrar mizmizlandi 1 buçuk saat olunca emzirdim yatırım dedim bastı çığlığı

Başin sagolsun oncelikle..gençmis daha canim suslensin tabi,bu hayat bir kere yaşaniyo:)

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…