Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bebis gelmeden iş yerinde bekar kızlar var hep kendilerine bisi alıyorlar kargaların açıyorlar bana kargo geliyordu heyecanla geliyorlardi
Sonra bir bakıyorlar
Buyuk oğluma sonradan kıza gelmeye başladı artık kosmuyorlardi
Ya cinarin ya güneşindir diyorlardı

Anayım ben deseydin şaka bi yana insan hem kendine hem çocuğuna alsın istiyor tabi ki ama malum ekonomik durumlar en basit şey bile 150,200 liradan başlıyor üzücü

Ben hep araya sıkıştirirm kendimi, cocukkara bisey alirken bende arada kayniyom:))
Avmye alisverise her gittigimizde kendime biseyler alicam dusuncesiyle gidiyorum sonra eve geliyoruz posetler kucuk beyle babanın kiyfetleri bana hic birsey yok

Anayım ben deseydin şaka bi yana insan hem kendine hem çocuğuna alsın istiyor tabi ki ama malum ekonomik durumlar en basit şey bile 150,200 liradan başlıyor üzücü

Vallahi öyle canım sıra bize gelmiyoki
Bebise surekli alıyorum oğlumda okula gidiyor ona da aldım bi kaç parça
3 tane eşofman altı 300 tl üst takım alsam 600 allahtan geçen sene sezon sonu indirimli bisiler almistim

Sonumuz hayır olsun artık vallahi çocuk büyütmek gerçekten maddi manevi güç istiyor

Kizi babasi uyuttu hemen uyudu sasirdim bende canim cocuk sende uyumuyor diyor
neyse kamera acıktı iki dinlenim dedim uyandı bizimki hemen geldim odaya oğlumda sagolsun konuşuyor ben işaret dili konuşuyorum oda anne çikolata yiyebilirmiyim diye soruyor diğer odadan
Kafami salladim bu seferde actirmaya yanina geliyorum diyor

Kızlar bebelac gold mama kullanan var mı? Sma comfort kullaniyorduk ama hiçbiryerde bulamıyorum mecburen değiştirmek zorunda kaldım. Bebelacı dneeyeyim bir dedim. Zaten sadece uyumadan önce veriyorum 1 kez

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…