Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
meliyke bizim kıza sağ yanak da fayda etmedi kaşığı görünce zaten ağzını kitliyor ilk gün farkında olmadan içti. 2. gün hemen çıkardı. Artık o bordo bereli verince hemen çıkarmıyor 5 dk ya yakın ağzında tutuyor hepsini gönderiyor

Kız agzinda tutmayi nerden biliyo kuçuk daha bacim senin kiz fenaa,ek gida doneminde Allah yardimcin olsun:)

Kız agzinda tutmayi nerden biliyo kuçuk daha bacim senin kiz fenaa,ek gida doneminde Allah yardimcin olsun:)
Tutuyor valla d vitaminini de öyle yapıyor başından beri ağzı açık durur beklerdi görürdüm orda şimdi bordo bereli oldu ağzı kapalı tutuyor yanakta yuttu mu yutmadı mı göremiyorum

Tutuyor valla d vitaminini de öyle yapıyor başından beri ağzı açık durur beklerdi görürdüm orda şimdi bordo bereli oldu ağzı kapalı tutuyor yanakta yuttu mu yutmadı mı göremiyorum
Benim oglan yanaginin arkasina dokunce hooop yutuyo,biraz daha mi arkaya doksen acaba? Belki de bu oglanlar boyle saf oluyo hemen yutuyolar,kizlar cin oluyo yutturamazsin

Zaten bebeler yeni hareketler ogrendikçe o hareketi yapmak icin uyanirlarmiş,genelde 6 dan sonra oluyo bu soyledigim gerci:)
Bizde yaklaşık 2aylıktan bu yana gündüz uykusu yok denecek kadar az zaten bide 6dan sonra bu eklenirse halimiz nice olur

Benim oglan yanaginin arkasina dokunce hooop yutuyo,biraz daha mi arkaya doksen acaba? Belki de bu oglanlar boyle saf oluyo hemen yutuyolar,kizlar cin oluyo yutturamazsin
Sokamadım ki ileriye diliyle set yaptı valla çok fena doğdu eve geldik hamağa yatırdık sallanmasın alışmasın dedim. Kendi belini kaldırıp atıyordu hafiften hamak ileri geri sallanıyordu. Sürekli yapınca anladık bunu. Yastık koydum altına sonra baktı sallanmıyor yapmadı bir daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…