Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Alışsın sese deani seslere gelemiyorlar
Ben sessiz sessiz cocuk uyusun diye uğraşırken bizimkilerin yüksek sesle sanki çocuk uyumuyor gb konuşmasına ne demeli

Alışsın sese deani seslere gelemiyorlar
Ben sessiz sessiz cocuk uyusun diye uğraşırken bizimkilerin yüksek sesle sanki çocuk uyumuyor gb konuşmasına ne demeli
Evettt tam uyuttum eşim yanıma geliyo bise diyo hemen gözler fıldırrr fıldırr bide işten geliyo tam uyutuyorum kapıdan girmiş kızım diye bagrıyo ulann adamm sen beni çıldırtcanmı diyorumm secmeyecem kızımı diyo eee all dedim hem sev hem uyut diyorum

Canım cok üzüldüm gerçekten. Seni tek basına büyüten annene büyük saygısızlık bu. Ben olsam bir süre gider annemle kalırdım o da kendi kalsın bir sirkelensin kendine gelsin derdim. Ayrıca her gün alkol almak da nedir. Herkesin kendine göre dertleri sıkıntıları yaşanmış acı hatıraları var. Geçmiş mesleğine sığınıp alkolü kullanıyorsa cok saçma. Hayat güzel, anne olmak daha da güzel. Böyle şeylerle uğraşacak kadar üzme kendini anneni de ezdirme kimseye. Biraz sert oldu belki üslubum kusuruma bakma ama okurken dayanamadım yani. Biz de babasız büyüdük gayet de güzel büyüdük. Eşinin bence biraz kendine gelmesi ve saygıyı öğrenmesi lazım.

Kızlar doktor ocean kan damlasını önerdi bize kullananlar günlük kaç damla veriyor? 6damlayla başla dedi kilo desen kilo hesabıda değil neye göre dedi acaba sormadım da aşı telaşında
Bize de ocean onerdi ama daha almadimda başlamadimda haftaya başlarim bende.eczaneye soracam doktor bişey demedi kac damla olduguyla alakali

Bize de ocean onerdi ama daha almadimda başlamadimda haftaya başlarim bende.eczaneye soracam doktor bişey demedi kac damla olduguyla alakali
Ben de almadım henüz olmadı eczaneye de sorayım o ne diyecek bakalım. Aç karna ver yaklaşık yarım saatte emzrme sonrasında dedi bebem dayanabilirse

Hiç sorun degil söyledigin herseyde cok haklisin anne olmak evet cok guzel zaten o olmasa dayanamazdim hicbirseye .. annemin yanina gitmek istiyorum ama gondermiyor oglumu ozluyorum diye napicagimi bilmiyorum kv anlaticam belki o ikna eder gitmeme

Canımm geçmişten gelen sorunlar gün yüzüne çıkmış iyice. Zaten henüz yeni evliyken bir de bebeğin aileye katılmasıyla dinamikler de değişiyor tam adapte olamamış bu duruma bence. Hala eski alışkanlıklarını yaşam şeklini sürdürmek istiyor. Bebeği eşin de istemişti dimi yani hazırdı kafa olarak bunun için? Benim fikrim konuşup anlaşmadan annenle gidersen iletişiminiz iyice kopar ki zaten çatırdamalar başlamış. Sonra da sen çoçuğu da alıp çekip gittin olur. Bence annene gideceksen bile önce annen gitsin sen eşinle konuşmayı dene, sonra birlikte karar alın ben biraz dinleneyim hem tatil olsun diye git Aydına. Bir de gerçekten bebekle birlikte insanın evliliği farklılaşıyormuş az çok hepimiz yaşıyoruz bence. Benim evliliğimin 6. Senesi olmasına rağmen bebek olunca hiç farketmediğim şeyleri farkettim ama bunun da geçici bir süreç olduğunu bilmek gerekir. Tabiki eşinin de evliliği sürdürmek için bazı şeylerden fedakarlık etmesi gerekiyor bunun için.
Yaaaaa canımm çok üzüldüm bakıcı olayına. Konuşmuştuk seninle bu konuyu. İnşallah annen idare edebilir bir süre en azından. Az da kaldı senin dönmene. Ben de yarın ücretsiz izine ayrılacağım anneme biraz çıtlattım yarım gün bakarım dedi şimdilik ama bakalım zamanı gelince nasıl olacak. Çok zor bir yandan işini bırakmak istemiyor insan şöyle krizli bir dönemde hele ama bir yandan da çaresiz kalıyor

Kızlar doktor ocean kan damlasını önerdi bize kullananlar günlük kaç damla veriyor? 6damlayla başla dedi kilo desen kilo hesabıda değil neye göre dedi acaba sormadım da aşı telaşında
Ulan ben dedim kullanan varmı kimse cvp vermedii ben veriyorum canım 6damla ama o sıkma şeyi tam yapıyo 0.5 ml yazıyo tam cekiyo 6 damla gibi oluyo benimki sağlıkocagındaki kabiz falan yaparsa bunu verirsiniz demişti ama ben aldırdım başladım hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…