Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

İnşallah bakalım canim

Hele bi ayaklansinlar mutfakta ne var ne yok onlarin saniyolar,ben butun dolaplara kilit takiyom valla..yoksa mercimek,pirinç hep yerlerde:)

Benimde tüm çekmeceler cocuk kilitli simdide n başladı bizim velet mutfakta n çıktığımda başlıyor mizmizlanmaya mutfakta herseyi elleyecek ayaktaki hareketliliği görmen lazım

Reactions: Jou
Hele bi ayaklansinlar mutfakta ne var ne yok onlarin saniyolar,ben butun dolaplara kilit takiyom valla..yoksa mercimek,pirinç hep yerlerde:)
Evettt biliyorumm çok fena oluyolar yeğenimden bilurim benim onlara cok kolay ulaşır kuçük bi kiler etmistim dalar kesin ama çok hosuma gidiyii

Demin bir hapşurdum kızım korktu ve aglamaya başladı ve bu hapşuruğumla ikinci korkutuşum; iyi de ben hiç nazik hapşuramam ki el mahkum hapşuuuudan hapşiiiye geçmem lazım acill
Dun kocam hapşu diye bagırdı bi aglamakk ağlarken sesi kısıldı

Oyyy kuzum nedir bu mamalardan cektigin

Dun kocam hapşu diye bagırdı bi aglamakk ağlarken sesi kısıldı

Kocam hapsurdu diyince aklıma geldi
Gece 3 mu ne cocygu salondaki besige koydum babasi baksın diye tamm bakarım dedi sen ne ara geri uyudun bir hapsirdi ben korktum gunrsde gözleri kapalı agladi
Ben unutmuştum aksam diyor nasıl hapsirdim cocuk korktu

Vallahii odama geçiyorum sallıcam sallıyorumm uyusun tam uyudu hapsu sesini duydu ağlamak kıyamett ben nazik hapşuruyorum yaninda tırsıyorum vallahii öksürmek yok aksırmak yok hapşurmak yok

Bende öyleyim kuzu kendimi tutuyorum erkekler böyle değil heheheh

Reactions: Jou
Ne yani hapsurmiycammı diyo hahaha geliyo kızinı öpüyo seviyo sakinleştiriyo gidiyo

Kizcem daha ortada yoktu oğlum gece çağırirdi yanina giderdim köşeye kıvrılmış vaziyette sabaha kadar dururdum sabah önce ben ise gittim için eşimi çağırır cocugun yanına geç diyordum bu bi gelirdi cocu aldığı gb en köşeye ata4 kendi geniş geniş yatardı
Ula ben tüm gece kiyamadim dokunmadım ya ona iki büklüm yattim napim bende mi iki büklüm yatım derdi

Çok fenaa evi inletiyoo ya sankii caninı acıttıkk elinle alkışlasanda aynı 2gün once yapiyoruz hanii alışsın sese diyo herşeye yok bi ağlamak buna daha kötü ettii kocam aldı kucağına sevmeye çalıştı çok fena korkuyo

Aynı aynı bu adamlar hepsi aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…