Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Geçmiş olsun biz de olduk geldik çok şükür bi çığlık atarak ağladı sustu sonra şok oldu sanırım ateş yapmaz bu aşı ama yinede takip edin dediler bize

Canım bence farketmeden üşüyo olabilir oğlum da arada yeşil yapıyo kakasını sıcak tutmaya başlayınca düzeliyo rengi. Arada mukus da oluyo ama sorun değil kan görmedikçe demişti doktor. Ki kanı bile birkez görünce telaş yapmayın düzenli olursa sıkıntı dedi

Demin bir hapşurdum kızım korktu ve aglamaya başladı ve bu hapşuruğumla ikinci korkutuşum; iyi de ben hiç nazik hapşuramam ki el mahkum hapşuuuudan hapşiiiye geçmem lazım acill
Oğlum da benden korkuyo ya özellikle geçen emzirdikten hapşurdum neye uğradığını şaşırdı çocuğum

Kizlar benim bebe ablasiyla ben de saç birakmadi yoldu..şoyle saclarimi yapip gezemiyorum,hep topla hep topla sıkıldım.sizinkinde de oyle mi, kucagimiza alir almaz sacimiza yapışıyo
Evetr benim kızda öylee napıp ne edip yolunu buluyo saçımı yakalıyo hemen kopar kopar helak oldu saçım

Benimkide öylee mutfakta dolap açiyorum kucağımda sıpa şişelere dalıyo yemek yerken tabağa dalıyo hep boyle şeylere dikkatini çekiyo oyuncak falan almam boşuna
Hic oyuncaklara yonelmiyolar valla,o kadar oyuncak aliyosun onlar ev eşyasi derdindeler,bide kumanda meraklari oluyo az daha buyuyunce:)

4. Ay asısı mı oldunuz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…