Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Denim giz
Bak 10 buçukta uyudu 15 dk memede bu kız çok fena yaaa
Bitirdi beni akşam koca gelince görmen lazım kimin kucanda ağlıyorsa babasi beben seni özlemiş diye bağırıp birbirimize satiyoz bebeyi hehehehhe
Hhahahahahah off dinlenmekte baska care olmuyo

Ben bunu dinletiyorum sakinleşiyo

Busefer çok hareketli arabada uyumuyo artık bittim resmen yaa

Hhahahahahah off dinlenmekte baska care olmuyo

Ben bunu dinletiyorum sakinleşiyo

Busefer çok hareketli arabada uyumuyo artık bittim resmen yaa

Denim kuzu
Bizimkimmemede uyuyamıyor sinirleniyor
Ayağıma aldığımda bazen duruyor bazen durmuyor
Aman ne tuhaf bebeler bunlar ya

Reactions: Jou
Tam net bir saat oluşmadı bizde kuzum. Doktorum 21:30 gibi uyumuş olsun hatta 18 de uyumaya kalkarsa uyutma demişti. Ama bebe atak zamanından dolayı uyutmazsak uykuya dalamıyor mızmızlanıyor ağlıyor. Doktorumuzun dediklerini tam olarak uygulasaydım çok iyi olurdu ama olmuyor işte
Bu aralar benimki akşam 8-9-10-11 her hangisinde uyuyor ama mızmızlanarak. Bazen 2 saat uyuyor bazen 4-5 saat.. Bazen gece 3 bazende 2 kere felan kalkıyor. Bu aralar düzensiz olduğundan tam net kafamda tutamıyorum.
Gece uykusuna 21:30 da yatması gerekiyor sanırım bebelerin.. Bizim doktor 6-9 saat gece uyuyabilir o uyanmadıkça sen kaldırma demişti. Zaten bebiş daha öncesinde uyanmış oluyor.

Ay dar olmuyor mu benim ki 15 gün önce 6 kiloydu ama ben çok önce geçmiştim 3 e ya da sleepy nin kalıbımı dar ki
Benimkine 6 ay pijamalar dapdar oluyor, düşün totosunu.ama bez hiç dar gelmedi. Son 1 haftada 15 tane kalmıştı 2 numaradan sadece gündüzleri taktım, gece 3 taktım. O da dar olduğundan değil, gece hüç uyanmıyor çiş çok doluyor diye. Şimdi 8 kiloyuz ve 3 çok ama çok rahat.

Şimdi mesajımı buldum 17 Ağustos da geçmişim 3 e yani 80 günlükken annemde 2 ler kalmış geçen taktım da zor kavuştu bantlar

Senin bezin markası ne

Uykusunda mi emziriyosun ? Uyanmiyomu ole
Ben de uykusunda emziriyorum gece. Eğer ona bırakırsam kendi uyanıyor yemek icin ve geri uyutmak zaman alabiliyor. Ama bebeğe fırsat vermeden uykusunda alıp emzirirsem uyanmıyor ben de bunu geç keşfettim. Ruya emzirmesi deniyormuş. Tabi bu ara ataktan midir nedir gece uykusuna geçerken zorlanıyor benimki de.

Sorma kuzu hiçbirşeydende memnun kalmıyolar ağzından motor gibi ses çıkarmaya başladı ayaklarını almaya çalışıyo eline

Ay eski çığlıklar bitti acayip bir hohleme var ağzında kalın bi ses çıkarıyor ayaklar yerinde durmuyor almak istiyorsa.bisiyi agliyor
Sofraya gelmek için kuduruyor

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…