Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Evt suan galiba oyle oldu, 8de uyuklamaya yatti isigi misigi kapadim, yarim saat sora kalkti kaldirmadim uykusunu devam ettiriym o zaman, hadi bismillah bu aksam ilk olsun alissin insallah

Gunduzleri ayagimda surekli sallarsan ağladığında memeye alırsam 1 SAAT UYUYOR
Sabah öğle ikindi 3 uyku saati
Akşamları en geç 8 de yatırmaya çalışıyorum ama kaçta uyandigida önemli genelde uyanık kalma sürelerini takip ediyorum 1.5 saati gecirmiyorum Sabah 7 de kalkti diyelim en geç 8.5 da başlıyorum uyutmaya
Bu aralar aklı kalıyor 8 de yatsada yarım saat kestirip 1 saat 2 saat ayaktayız
Bu gece inat etti üç kere uyutmahi denedik çığlık en son 22.30 da uyudu
Seninkisi benim oğlum gibi uyumazdi o kadar uykusuzlukla nasıl dururdu Bilmiyorum
Gündüz uykusu sıfırdı aksam 6 da giderdi uykuya sonra 11 12 hey gidi günler ne zordu

Ayy saat 9dan beri uyutmaya calisiyorun hala, daliyo daliyo uyanip agliyo

Ayy saat 9dan beri uyutmaya calisiyorun hala, daliyo daliyo uyanip agliyo

Direniyorlar işte aksam 8 mi 8 bucukmu neydi eşim uyuttu vay beeee dedim 15 dk sonra kalkti tekrar deneyjnce agladi etrafa bakındı tekrar uyut tekrar uyan derken 10 buçukta uyudu surekli dene canim rutin oluştur bak dün duş aldırdım yatırdım hemen uyudu ama her aksam yapamam havalar soğudu
2 aylıktan bu yn hep aynı saatte yatırdım gecelik giydir masaj yap öpüyorum fln karanlık odaya geçiyorum ilk zamanlar 2 saat 3 saat direndi sonra yoluna girdi fakat bu 4 Ay aşıdan sonra gece saat başı kalkma başladı uykuya direnme başladı
Ama sweetgirlcandy dedigi gibi ikindi uykusunu aatlat ama bizjm kiz atlatmaz oyalayamiyorum onu

Ne kadar zor durumlar Aslında okullarda her sene verilse bir bilinç oluşur ve çocukken öğrenilen şeylerin unutulması çok zor. Herkesin ilk yardım bilgisi olsa müthiş bir toplum oluruz. Ne yapacağını bilmek kadar güzel bir şey yok. Bir şeyi tam bilince insan soğuk kanlı olmayıda öğreniyor.

6. Ay aşısında düşünemiyorum ozaman senin miniki

Yaa cano dua acsana orda sakinleşiyolar benimki delirdi uyumuyo degişik degişik sesler çıkarıyo aaaa uououu

Denim giz
Bak 10 buçukta uyudu 15 dk memede bu kız çok fena yaaa
Bitirdi beni akşam koca gelince görmen lazım kimin kucanda ağlıyorsa babasi beben seni özlemiş diye bağırıp birbirimize satiyoz bebeyi hehehehhe

Reactions: Jou

Bu eğitimin olmaması gerçekten çok acı sadece sözlü bu olursa ne olurlar olaxak iş değil
Vallahi o anki çaresizlik buz kesme elim ayağım bosaldi resmen

Bende bazen kayıyor zor uyanık tutuyorum gidiyor resmen gözler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…