Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ben e bebekten bi aldım önlük havlu gibi. Beğenmedim hiç arkası naylon olandan değil hemen ıslanıyor kurumuyor da
Havlu da kullandim iyi degil,arkasi naylon olan ideal orta boyda olan mama onlukleri en guzeli.ben birsuru çesit almiştim ama senelerce ayni arkasi naylon olanlari kullandim,digerleri çöp

Havlu da kullandim iyi degil,arkasi naylon olan ideal orta boyda olan mama onlukleri en guzeli.ben birsuru çesit almiştim ama senelerce ayni arkasi naylon olanlari kullandim,digerleri çöp
Bende onlardan alıyım bari. Bir de silikon gibi var ya onlardan alıyım diyorum

Çıktı bacım çıkti,Allah senden razı olsun..
Dun makineye koymustum sular gelince de yikamayi unuttum,az once başlattim makineye tertemiz çikmiş ustelik 40 derecede.başka lekelerde de etkili mi acaba
40 derece ben denemedim hiç sıkma programı düşürüyorumm başka kiyafetlerede çıkıyo cano kactane kıyafetimde salça oldu çıktı çamaşır suyu ne işe yarıyosa o çıkarmıyo ben 60 şa denedim mis gibi oluyo

Benim makinenin kisa programi 40 tan yukarda çalişmiyo,30 dk 40 derece hic leke kalmadi,çamasir suyunda bekletmekten kurtuldum

Reactions: Jou
Biscuits bebiş nasıl oldu kuzum doktora götürebildin mi antibiyotik için?
Götürdüm kuzum teşekkür ederim sorduğun için bebiş maşallah iyi artık keyfi yerinde eski haline döndü şükür İshali 1 hafta oldu devam ediyor ama 2 gündür çok az yapıyor ishal gibi, düzeliyor probiyotik veriyorum her gün az önce de yoğurt mayaladim Doktor antibiyotik kullanmasına gerek yok artık dedi kaka tahlili istedi onu da yarın yaptiricam tahlile göre tekrar konuşalım dedi. Kilo vermiş biraz ishalden ve hastane sürecinden dolayı ama sağlığı yerinde olsun alır yine inşallah. Senin minnak nasıll?

Ay çok şükür bebekler hep iyi olsun İshal ister istemez suyu azalttığı için kilo verimi dediğin gibi normal.. Allah daha beterinden sakınsın Benim minikte iyi dün aşı oldu, biraz huzursuzluğu vardı oda çok normal, uykusunda ağlar gibi bişi oldu ilk defa başıma geldi böyle bir şey

Evet Allah bütün bebeklere sağlık ve huzur mutluluk versin hep yaa kuzum aşıdan huzursuz tabii, benimki de öyleydi bu aşılar ters tepiyor minnaklara ama yapılması da gerekiyor bir yandan..
Verem aşısı dışında diğer aşılar için banyo yaptırmama kuralı yok diye biliyorum canım, sen yıka bi rahatlar belki. İnşallah ateşi de çıkmaz keyfi yerine gelir bebişinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…