Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar günaydın. Aşağıya kaka fotosu koyuyorum. Bu kan diimi.. aşıdan mı yoksa önceki gün eşimin verdiği dondurmadan mı…

Eklentiler

• 3D473D99-F3CB-467F-8471-2D6842E6C529.webp
    48,4 KB · Görüntüleme: 50
Kızlar günaydın. Aşağıya kaka fotosu koyuyorum. Bu kan diimi.. aşıdan mı yoksa önceki gün eşimin verdiği dondurmadan mı…
Kan gibi sanki. Aha benimki de böyle yeşil ve cıvık yapıyor. Ama kan falan yoktu sanırım olsa görürdüm heralde. Aşıyı ne zaman olmuştunuz

Seninki yenidoğan zamanındaki gibi neden öyle acaba sabah uykusu öyle olsa anlayacağım normal sayılır ama gece hiç olmadı bir tık daha uzun olsa sende rahatlarsın

Gece çok zor artık dalamiyor
Koydum an gözler kapali ağlıyor
Mecbur hafif dalinxa ayağıma alıyorum o ayagimda uyurken bende kafamın altına yastık koyup uyuyorum

Canim herhalde işe yaramıyo hangisini kullandın ki sweet daha iyi bilir ben yaşamadığım için
Bana biri dedi demir ilacı işe yaramayınca kakası yesil oluyormuş doktor değiştirdi diye. Ama nette doktorlar yeşilin normal olduğunu söylüyor o gün atmıştım da. Valla bilemiyorum. Ama şöyle bir şey benim demir ilacından önce doğduğundan beri hep yeşildi baby goat kullanırken YunSev

Kiz kafayı yedim dun yazdım ya size kan ilacına rağmen kaka sari diye bismillah aksam kkq yaptı yeşil baya bi tobe tobe
Ay valla kafayı yedik ha bunlarla ya ne bilem biri diyo yaramayınca demir ilacı biri diyo normal olabilir. Kime inanacaz biri diyo üşütünce biri diyo alakası yok

Seninki mamadan diyelim benimki neden acaba tobe tobe
Dun hep yeşillik yedim lahana çorbası pırasa taze fasulye ondanmi acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…