Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Inş canım benim geceleri çok zor sinirlerim bozuldu gecen 2 de uyudu ya sabaha kadar oturcaz sandım

Aslında bı nevi sende de başlamış
Benimki 8 9 GB uyurdu arada uyumazdi direnirdj son zamanlarda
Aksam 8 GB uyuyir yarım saaat sonra kalkıp 10 11 kaç olursa direniyor
Geceleride sürekli memede uyuyo
Saat başı kalkmakta. Şikayet edsdksn hiç yatamıyorum neyseki dün gece saat başı kalkti

Reactions: Jou
Benimkide gündüzleri böyle bi uyuyo bi uyanıyo uyuması 15 20 dk

Kuzum o iskelete oturtmak icin denedik olmuyor kullanim klavuzundada yazmiyor e bebege gidicem artik nebicim yaptiniz bunu diye cemkircem markete giderken benim oglan aticak kendini diye cok korkuyorum
İnternette videosu vardır kesin yaz bir.. Benimde aynı model ama diğer aparat ortada değil o yüzden bakamıyorum.

Benimde eşim yer kaplayıp kaplamasına ne bakıyorsun ben yardım ederim dedi. Sonra bizim araba hediye geldi ben başka bir marka istiyordum
Bizimki de öyle diyordu arabanın bagaja zor sığıyor kasası doona aldım zaten şimdilik onla idare ediyorum. Dışarı kendim çıksam onla çıkamam asansör yok

Bizimki de öyle diyordu arabanın bagaja zor sığıyor kasası doona aldım zaten şimdilik onla idare ediyorum. Dışarı kendim çıksam onla çıkamam asansör yok
Bende girişteyim Birde benim eşim uzun mesai çalışıyor yazın genelde olmuyor evde Aslında araba iskeletini araba bagajına koydum rahat oluyor ordan almakta kv bizim arabayı birine kullandırıp bir yere gitmeye kalkınca düzenim bozuluyor

Bende girişin üstü bende koymayı düşünüyordum ama eğitime gidiyor işte araba mecbur evde kaldı. Her yerden kv çıkıyo
Bebe alt edici yarım kundak küçücükler ama etkili bu bebeler yahuuu
Valla ya bu aralar ettiriyor nolduysa önceden ağlıyordu
Oturabilseler rahat edecek bebeler belki bizde ederiz
İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…