Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Amin amin valla benimde kimsem yok zaten kv yukarda. Eşimde hiç aramaz sağolsun wc de falan kilitli kalcam diye korkuyorum bende
Valla bu doktorlar garip
Bilgiler için teşekkürler sweet bende arada gelip bunlardan faydalanıyorum ne kadar mayıs görünümlü Nisan annesi olsamda
Rica ederim nefesim bekleriz gel her zaman
O demiride denemistik demekki bizimki arızalıymıs simdi bidaha baktik olmuyor kuzum
O zaman sorunlu araba

Evet islerine geleni satıyorlar .. ben hafiften egik vaziyette kucakta oturtuyorum bazen adim atmaya calisiyor destekli adim attiriyoruz agirligini verdirmeden
Ay onun da merak ediyorum ya ayakta durmak istiyor Bu da bazen acaba Sorun olur mu
Amin amin valla benimde kimsem yok zaten kv yukarda. Eşimde hiç aramaz sağolsun wc de falan kilitli kalcam diye korkuyorum bende
Valla bu doktorlar garip

Rica ederim nefesim bekleriz gel her zaman

O zaman sorunlu araba
Ben kapısını kapatmıyorum kız evde yalnız olduğum için oğlanın sesini duyayım diye
Benim kız 2 saattir emzik emiyor hadi bilin neden
Yine mama içmedi Tabii ki değil mi

Arkadaşımın bebesi de ile bizimle uyuyor bizimle kalkıyor diyor
Bizimle uyuma kısmı cazip gelmesede bizjmke uyanma işi güzel
Bende kıskanıyorum vallahi
Bu gece sürekli kalktım saat başı ama en azından besige gecebildi diğer türlü memehi bırakmayinca kafayı yiyorum

Hiç bilmiyorum kuzum şaşırdım sen deyince

Bizim kızdada oluyordu sanjrim kuzj

Kaderdaşlarım YunSev 1mrw her yazdığınızı aaa aynısııı diye diye okuyorum. Çok birşey istemiyorum ya günde 1 kere deliksiz 3 saat uyusun, bu kadar mı zor bu

Kaderdasim geçecek bu günler demeyi çok istiyorum ama benim 1 numarada geçmedigi için boş bir teselli oluşmasın şimdi yüreğinde

Evet gece 5 saat bile uyusa okadar dinleniriz ki ama nerdeee acba doymuyormu diye dusunuyorum bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…