Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Hadi inşallah 8 gün sonra geçer

Doktora gidince sor bakalım kuzum niye öyle yapıyormuş

Az kaldı 150'yi bulacaksınız
Yok bacım yok yine çığlık kıyamet almadı. Beyaz gürültü denedim yok. Arı vız vız açıyım 1 ihtimal dedim yok. Huysuzlanıyor da mama için biliyorum inat etti
Aynı valla diyorum şimdi biberonu fırlatcam o derece bunaldım artık
@Tureed sende gel buraya canım
sweetgirlcandy biz yavaş yavaş senin topiğe taşınıyoruz dimi Nefes0858
Gelin beklerim

Sweet cevap verildi mi bilmiyorum ama yazayım
Bebeğin kalp atışlarından kaynaklanıyor normal bir şey endişe edecek bir şey değil. Kalp başa kan gönderdiğinde o bölgeyi hiçbir kemik materyali kaplamadığından nabzı görünür hale geliyor:)

Evet ya normalmiş yeni doğduğunda görmüştüm şimdi görünce bi garip oldum ayy çok ürkütücü yaa

Kızlar sonunda ishalimiz bitti normal kaka düzenine döndük ama çok kötü kokuyor öyle böyle değil bunu yazarken bile burnuma geldi kokusu
Benim ki de 2 günde 1 ishal yapıyor mamadan mı bilemiyorum ara ara burnuma kokusu geliyor yapmış mı diye bi bakıyorum üşüttük mü acaba bizde bizimki de kötü kokuyor

Yav bu bestiron kan damlasını sabah 6 akşam 6 damla dedi doktor. Ama sweetin attığı tabloda 16-17 damla diyor kafam karıştı
Kızlara da 1 ml demiş damla hesabı yapmadan. Benimkini doktor hesapladı 8 damla dedi. Ama ben hesapladım 4 damla. Acaba 2 doz şeklinde mi ki sana da sabah akşam demiş. Günde 1 veriliyor diye biliyordum.

Benim ki de 2 günde 1 ishal yapıyor mamadan mı bilemiyorum ara ara burnuma kokusu geliyor yapmış mı diye bi bakıyorum üşüttük mü acaba bizde bizimki de kötü kokuyor
Mama değişikliğinde ya ishal olur ya kabız genelde. Ben golden goatu değiştirince kabız olmuştu şimdi sma optiproyu severek içiyor 3 günde bir kaka yapıyordu ishalden önce. Bugün kaka yaptı, yeniden ne zaman yapar Allah bilir

Kızlara da 1 ml demiş damla hesabı yapmadan. Benimkini doktor hesapladı 8 damla dedi. Ama ben hesapladım 4 damla. Acaba 2 doz şeklinde mi ki sana da sabah akşam demiş. Günde 1 veriliyor diye biliyordum.
Bilmiyorum ki valla kaç damla versem doktor hesaplamadı bestiron dedim direkt sabah 6 akşam 6 dedi..

Öyle mi. Düzelir umarım. Sma aldım bende güzel içiyordu ta ki son 3 güne kadar bizimki de 2 günde 1 yapıyor sma içtiğinden beri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…