Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Biberonu uyku sersemi aldı bi kaç kez şaşırdım
Yok almıyor uykulu da olsa bu yüzden bırakıp dısarda bir işimi halledemiyorum
Ama yeni su içsin diye alıştırma bardağı aldım mamajoo marka onu biraz tutuyor çoğu zamanda diş kaşıyıcı olarak kullanıyor

Öyle mi. Düzelir umarım. Sma aldım bende güzel içiyordu ta ki son 3 güne kadar bizimki de 2 günde 1 yapıyor sma içtiğinden beri
Alışması biraz zaman alıyor. Ben Bebelac da kullanmıştım gazdan ve kabızlıktan ne hallere düştü çocuk. Şu an smada sabitiz şükür güzel içiyor darısı başına

Başından beri mi böyleydi yoksa son zamanlardamı oldu
Hep böyle kuzum. O ilk 40 günlük dönemde bile 15 20 dk kestiriyordu 6 7 saat uyumadığını bilirim
Ahhh ben de, istediğim her an uyutabilirim kendimi. Bir kere 23 saat uyumuştum
Nem cihazi alan varmi kizlar bize şart valla bu benimki alerjiden burun tikanikligi yasiyor surekli
Ben almıştım canım, hamileyken kullandım deerma f301

Alışması biraz zaman alıyor. Ben Bebelac da kullanmıştım gazdan ve kabızlıktan ne hallere düştü çocuk. Şu an smada sabitiz şükür güzel içiyor darısı başına
Bize de yaramadı bebelac işte bıraktık. İnşallah ya güzel içiyordu işte gitti
6.5 olması lazım şu an, ishalden ve hastanede mama içemediği için zayıfladı yavrum ama sağlık olsun alınır yine kilo değil mi bu
O zaman kilosuna göre vermiş damlayı

Ay benimkide az biraz büyüsün inşallah otursa bi
Ya bende bırakamıyorum ki sürekli meme ariyor
Ama işe baslicsm oyuzden biberon şart

Ooo maşallah diyelim bidaha nasip olsun

Ay benimkide az biraz büyüsün inşallah otursa bi
Ya bende bırakamıyorum ki sürekli meme ariyor
Ama işe baslicsm oyuzden biberon şart
İse başlayacaksan şimdiden alıştırmaya çalış yoksa zor olur kasık biberon falan dene

Of gerçekten ya ne yapacağımı şaşırdım ağlıyor kıyamıyorum da

Yav bu bestiron kan damlasını sabah 6 akşam 6 damla dedi doktor. Ama sweetin attığı tabloda 16-17 damla diyor kafam karıştı
Bizim bugün 4 ay aşıları oldu ve kan damlası verdi "ferrum hausmann" . Kilomuz 6280gram oldugu icin günde 6 damla. 7 kilo olursak 7 damla..
Kac kilo olursak o kadar damla olacakmis yani. Kan damlasini hemen 6 damla ile baslama aci gelebilşr dedi. 2 damla ile baslayip 2 gün ara ile aryirip 6 damlaya kadar gelecegiz.
Bu arada 2 aşı biraz ağır mı geldi bilemedim. Eve geldikten sonra bir ağladi anlatamam iç çekmeye basladi en sonunda bebeğim. ilk kez böyle oldu. calpol verdik 1 cay kasigi.

Kızlar şimdi YouTubeda Dr Osman Gönülal'ı izledim o da kilosuna göre damla hesabı yapıyor yani 6 kilo ise 6 damla dedi ama prematürelerde farklı olduğu için kafam karıştı zaten mamanın içinde de demir var..
M -Murphy Doktorun sana bir şey söyledi mi canım damla ile ilgili?

Geçmiş olsun aşı bebekleri çok üzüyor
Ferrumun içeriği temiz değil farklı bir marka kullanabilirsin istersen

Nasılsa en başta öyle gidiyor dedikleri doğruymuş yani. Zor gerçekten canım Allah kolaylık versin

Hangi damla canım desiferol verdi benim minike oda 3 damla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…