Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar benim bu cadı sürekli kucak istiyor kendi halinde kalınca yanında olsam bile
Eh eh diye bağırıyor oyuncak veriyorum oyun oynuyorum sorun yok ama ne zaman dursam başlıyor kocada diyor bu şımarıklık
Bi derdi olsa eline bisi verince susmaz gezince susmaz
Bende
İse başlayacaksan şimdiden alıştırmaya çalış yoksa zor olur kasık biberon falan dene

Kasik biberonda sinirlendi

İnşallah biberon alır yoksa zor olur çalışınca

Kızlar bebeklerimiz bu gece guzel uyusunlar diye evrene mesajımizi gonderelim.
Allahım gece guzel uyusunlar insallah amin

Amin kuzu
Simdi başladım uyutmaya bakalim saati kaç edeceğiz baya oyaladjmcunku bu sefer kestiriyo yarım saat sonra gece 11 12 e kadar surekli direniyor

İyi gidiyor çok şükür. Bütün sebzeleri hemen hemen denedim bir brokoli ve tatlı kabak kaldı ama bundan sonra nasıl ilerleyeceğim hakkında pek bilgim yok :)
Ayy maşallah yaa. Sebzelerden sonra meyveler. Sonra mesela karışım yapıyorlar kabak patates falan artık bişeyler uyarlaman lazım çorbalar falan
Yumurta verdin mi

Kızlar benim oglanın kakasında tüy vardi ya kiyafet tüyü gibi minnacık ben normalde ellerini surekli yıkıyorum siliyorum zaten bol bol dusta aliyor ama oyuncaklardan kiyafetten battaniylrden hep parmk aralari tüyleniyor elde hep agzinda napicam ben bi sorun olurmu ki doktora gotureyimmi

Benim ki de öyle sürekli parmak arası temizliyorum kakasını dikkat etmedim ama hiç mutlaka gidiyordur yani elini emerken görmediğim olunca

Selam kızlar gaz damlası olarak ne kullanıyorsunuz?

Biogaia kullandım sonra zinco canim
Ama artık kullanmıyorum
Bi ara onu vermezsem kaka yapamiyordu
Sonra geceleri sancılandi bi gün gaz ilacını vermeyi unuttum baktım cocuk kıvranmiyor
Acaba dedim bağırsaklarını çalıştırarak yoruyormu çünkü artık kendingazini rahat çıkarıyor

bende kızımda gördüm eşim çok kıllı onun kılıydı sanki küçük bence doktora gerek yok dopal yolla cıkmış zaten

Ayy maşallah yaa. Sebzelerden sonra meyveler. Sonra mesela karışım yapıyorlar kabak patates falan artık bişeyler uyarlaman lazım çorbalar falan
Yumurta verdin mi

Valla ben karışık verdim öğlen sebze akşam meyve yada tam tersi o an elime ne geçerse :) 3 defadır yumurta verdim. Patates, kabak, havuç kırmızı biber rendeleyip çorba yaptım en son. İrmikli tarifler denemedim belki onu denerim. Ama arkadaşlardan da arayıp tüyo almam lazım :)

Bunlar cok fena ya napcaz bilmiyorum
Valla ya. Bide benim saçlar yeni dökülmeye başladı ya bi garip hissediyorum 1 senedir dökülmüyordu alışmıştım sürekli kızın elinde üstünde saçım var
Çok değişik tarifler var instagramda falan görüyorum da yaptıkça üretiriz bizde heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…