Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kizlar bugün aydına geldim bahsetmistim ya size oglan cok huzursuzdu bende yattik yerden emziriyorum nazar ayeti açmıstim onu dinlerken uyudu tam o uyudu bende telefonu yatagin basindan aliyim drken kafasina cok yakin mesafeden düştü cok agladi sonra sakinlestirdim uyudu tekrar uyandirdim 1 saattir oynatiyorum isigi takip ediyor kusma yok keyfide iyi ama icim rahat etmedi acile götüreyimmi ? Hastanelerede cok gitmek istemiyorum enfeksiyon kapr diye napicagimi bilemedim bisey olmaz dimi

Valla sorma alası hemde
Annem geldi 5 dk sonra ağlıyor kızım diyor
Dedim ana oyalayacan konuscsn onla eline sırayla bisiler ver tobe cocuk bende bi tek
Öyle eğlenmek istiyo konuşmak istiyo sıkılıyo diyorum bunlar bizi nasil büyüttü biz böyle sıkılmayan bebemiydik

Tatlım burda sana kimse git ya da gitme demez bence.bu tamamen senin kararin.sonucta bi düsmeden bahsediyosun.en guzelini doktorun bilir,aramadiysan doktorunu ara.

Tatlım burda sana kimse git ya da gitme demez bence.bu tamamen senin kararin.sonucta bi düsmeden bahsediyosun.en guzelini doktorun bilir,aramadiysan doktorunu ara.
Ya kuzum dr sorunumuz var yeni birini bulcaktim en son kanli kakada yazdim gorsel attim geri donmedi bende gitmeyi bıraktım ona biliyorum kimse demez napcagmi sasirdim

Ya kuzum dr sorunumuz var yeni birini bulcaktim en son kanli kakada yazdim gorsel attim geri donmedi bende gitmeyi bıraktım ona biliyorum kimse demez napcagmi sasirdim
Görsel konusunda biraz şey etti demekki dr boyle geri dönemyen dr a da ayar oluyorum zaten yediklerinden dokundu belkii asitli şeylermi iciyosun

Ya bu gece surekli kontrol edeceksin ya da gotureceksin.ama hazir ol tomografi çekecekler

Reactions: Jou
Öyle eğlenmek istiyo konuşmak istiyo sıkılıyo diyorum bunlar bizi nasil büyüttü biz böyle sıkılmayan bebemiydik

Ne bilim annem genelde sizi sevmeye oynatmaya vakit mi vardı cocum tarlalarda çalış bir sürü boğaza yemek yap
Anneannemde diyor hey gidi kızım toprağı kazar cocu koyardık yılan geliyor mu diye bakardık bide ağaca asardık beşiği diyor tobeeee

Ya aslinda bu örnegi yazmayacaktım sen tedbiri bırakma diye ama yine de yazayim.benim kizimda 5 aylikken yataktan düsmustu.agladi bi sure sonra sustu.doktorunu aradim,gozde kayma,kusma,bilincinin kapali olmasi ya da durmaksizin aglamasi yoksa hic getirme,tomografi çekeriz yazik cocuk radyasyon almasin demisti.24 saat gozlemle dedi.bide şey sormustu kac cm den dustugunu 40 cm demistim,onun bi ölçusu vardi 50 miydi neydi.bizimki altinda bir degerdi.bingildagi koruyomuş.

Geçen ay 6 kiloydu bakalım perşembe ne olduk mama reddinden dolayı zayıfladı gibi geldi sanki bana
Ay bende baslim yavastan
Başla gitsin ya
Kafasının neresine düştü?

Kızzz töbeee neler ederler gördünmü iyi yılan sokmadı senin totona kız ahahah

Kuzum çok geçmiş.olsun kıyamam ona ben
Takip et kuzum ilk bebemi Bende yataktan düşürmüştüm aynı.yaptigini önermişti

Geçen ay 6 kiloydu bakalım perşembe ne olduk mama reddinden dolayı zayıfladı gibi geldi sanki bana

Başla gitsin ya

Kafasının neresine düştü?

Gecen ay bizde 5650 idik bakalim bu ay ne olduk c tesi gitcez nasipse
Bu arada bende zayıfladı diye düşünüyorum kuzum çünkü eskisi gb emmiyor etrafla ilgileniyor

Baslim vallahi ya kacinci gündesin sen bilsem beraber başladık

Kızzz töbeee neler ederler gördünmü iyi yılan sokmadı senin totona kız ahahah
Anneannemgilde beyaz toprak varmış bizim köyde çocuğu ona gömerlermiş onda yatarmış sıcak dursun gazı olmasın falan diye hee bide çocuğa emzik niyetine tülbente lokum bağlar emzik gibi ağzına sokarlarmış

Kuzum bende hemsire bi arkadasimi aradim.simdi oda 60 cm dedi benimki 1 karistan dustu sayilir okadar yuksek degil isik takip ettirdim oyun oynadi kahkaha atti konusan kaktüsüyle ugrasti bi sorun yok.gbi simdide uyudu gözlemliyorum

Annemde diyor kucağına alınca küçüldü zayıfladı sanki diye de bakalım artık.

Kız pazar başladım mama içmiyor diye isyan ettim başlıyorum dedim başladım yazdım hatta sen kaçırmışsınYarın 3.gün kabakta sonra havuç deniycem

Kuzum çok geçmiş.olsun kıyamam ona ben
Takip et kuzum ilk bebemi Bende yataktan düşürmüştüm aynı.yaptigini önermişti
Sagol canim takip ediyorum uyuyor simdilik sorun yk ama sabahlarim heralde ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…