Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızzz töbeee neler ederler gördünmü iyi yılan sokmadı senin totona kız ahahah

Kiz benim değil anaminkini coo şükür sokmamis anneannemin zamanindaymis
Annemin zamanında şükür onu yapıyorlarmış
Neyse ki ben 3 numarayım çok bir geçmişim. Olmadi köyde abim ablam nasibini almış
Ay aklıma ne geldi kiz ablam çok fena olmuş ilk çocuk annemin sırtında sariliymis ablam esekde arkalarindaymis essek.ablami totosundan bi yakalamış annem ağzından zor aldim döve döve dedi Ay essek herkesi ısırıyormus herkes sat diyormuş babaannemde inat satmamis Neyse babaannemi de bi gün bir ısırmış annem.diyo ki.Allah büyük gülmekten kadına da.yardim etmedim edesi.yoktur bencede o ayrı neyse sonra satmış

Sagol canim takip ediyorum uyuyor simdilik sorun yk ama sabahlarim heralde ben

Evet canım insanin gözüne uyku girmiyor ki
Bende öyle oluyorum emzirirken sürekli yokla Allahin izniyle bisi olmaz yüksekten düşmemiş Allahtan

Kuzum bende hemsire bi arkadasimi aradim.simdi oda 60 cm dedi benimki 1 karistan dustu sayilir okadar yuksek degil isik takip ettirdim oyun oynadi kahkaha atti konusan kaktüsüyle ugrasti bi sorun yok.gbi simdide uyudu gözlemliyorum
oyyy inan suan gormeden sevdim:) hepsi ayni bunlarin ya Allahim sen koru onlari

Kuzu beyaz toprak bilmiyorumda lokum olayını biliyorum
Ananem diyorki emzik almiyorda.bala.bula kızım dedim yasak anane olmaz biz veriyorduk pekmez fln diyor

Ay kaçırmışım kuzu h sonu fıldır fıldır gezdim acisi çıktı bugün bir tomar camaasir ve ütü

Kuzu beyaz toprak bilmiyorumda lokum olayını biliyorum
Ananem diyorki emzik almiyorda.bala.bula kızım dedim yasak anane olmaz biz veriyorduk pekmez fln diyor
Evet ya ben küçükken annem aşağıya inmiş abime demiş uyanırsa emziği reçele batır ver. Sen abim reçele bulamış beni ağzım gözüm hep reçel

Anneanneme sordum o gün ee dedim mama yoktu eskiden sütü olmayan ne yapıyordu. Sütü olmayan yoktu ki süt gelene kadar beklerdi çocuk diyor. Teyzemin zamanında da sütü gelmemiş direkt çiğ sütü vermişler çocuğuna

Aaaaa kuzu bende sordum anneanneme geçende hatırlayamadı onu ne bilim.ne veriyorduk dedi

Ama annem.demisti. kaşıkla.inek sütü veriyorlarmış şekerli su.bile veriliyormus

Kiz sweet sizin köy şu dabbe filmindeki koy olmasin sakın,herşey çok korkunç

Aaaaa kuzu bende sordum anneanneme geçende hatırlayamadı onu ne bilim.ne veriyorduk dedi

Ama annem.demisti. kaşıkla.inek sütü veriyorlarmış şekerli su.bile veriliyormus
Aynen öyle sarılık olmasın diye
Kiz sweet sizin köy şu dabbe filmindeki koy olmasin sakın,herşey çok korkunç
Ahahahah ay gece gece iyi güldüm

Siyah siyah çizgi ip gibi vardi bence canim
Bir kere olduysa sıkma canını bende çok takıyordum sürekliliği olmadığı sürece takmıyorum simdi

Son 3 seferdir goruyorum, iplik gibi degiller ne oldugunu bilsem can sıkmicam da suan pek mumkun degil, bide devam ediyo yani, bir iki tane de degil cok var, alerjiden kan falan mi bu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…