Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Bizimkide ole ya odadan çıktım an başlıyor mizmizlanmaya beni görünce seviniyor
Surekli oyun ayna önünde Surekli kucak önünde oyuncak olacak
Yemek sırayla yiyoruz artik

Ayyy büyükler cok dikkatli değil bu konuda
Bende yaşıyorum
Alt üst mu oturuyorsunuz sizde

Yok canım yan binamda oturuyor. Hala alışamadılar evde çocuk olmasına eşimde bazen unutuyor bağlıyor diğer odadan bana beni çağırıyor:))
Ben çay demledim de hala memede icemiyorum kocaya salla ayakta diyorum ama al.emzir de diyemiyorum ki
Baktım kocada iş yok bende kalkıp çay demledim şimdi.

Hayaldi gerçek olabilme durumu olabilir dur kocama söyleyem hele acır belki yapar :)

Yokmu evde yapacak biri beybi :))
Var aslinda kocam.ondan hiç istemedim ki nasil yapar bilemedim:))
Canısı çalismayan biri oldugum icin butun evin iş yukunu ben ustlendim cook uzun zamandir,eşim çayin yerini bile bilmez:)

Var aslinda kocam.ondan hiç istemedim ki nasil yapar bilemedim:))
Canısı çalismayan biri oldugum icin butun evin iş yukunu ben ustlendim cook uzun zamandir,eşim çayin yerini bile bilmez:)

Benimki biliyorda üşendi bugün. Bende çalışmıyorum ama bütün yükü de alma canım üzerine canına yazık yaw

Benimki biliyorda üşendi bugün. Bende çalışmıyorum ama bütün yükü de alma canım üzerine canına yazık yaw
Valla almis bulundum bi kere.ev işi ve cocuklarin butun sorumlulugu bende.buyuk cocugum 1.sinifa gidiyo onun odevleri de okulu da ben de,hergun turkçe,ingilizce odevleri,etkinlikleri aklina gelebilecek herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…