Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aynen oyle emziriyosan gerekyok

Ben sanmiyorum ki havuc,kabak alerji yapsin ama takip et tabi,yuzunde felan da dokuntu felan oluyo mu diye

Eşimi dövmek istiyorum. Çocuğun uykusu geldi tam uykuya dalacak. Eşim telefonla bağıra bağıra konuştu. Kapıyı kapa dedim ama hiç farketmedi. Neden hep telefonla konuşurken bağırarak konuştuğunu 6 senedir anlayamadım şimdi çocuğun uykusu kaçtı oturuyor bizle.

Benimki hapsuruk ve öksürukle başlıyor uyanması deli ediyo beni adamm hapşuuuuuuuu bi edesi varr evi inletiyo resmen almira yı sallarken biranda ayağa sıçrıyor bebe

Sen mi ben mi yaaa adamın ağzına kürekle çarpasım geliyor asla sessiz ya da normal tonda konuşmaz bağıra bağıra konuşur telde. Geçen bizde aynı sabahın köründe uyandı çocuk onun yüzünden deli oluyorum valla

Ek gıdaya biz bu ayın sonunda baslıcaz.Doktorumuz zaten sebzelerle basla dedi.Patatesle basladın diyelim 4. gün içine baska sebze dene bi kaç gün sonra da pirinç ekle dedi.10. ayda da süt ürünlerine başlıcaz.

Oioi şart değil vakumlu alsanız da kaldırıp atıyorlar.Hele ki kaşığı asla önermem kuşlanamadık diş kaşıdı.Wee baby nin kaşıkları güzel.Önlük de baby plus silikon kullanıyorum gayet kullanışlı.Dişleri çıkmadan blw zaten yapamıyosunuz.Cam tabak evdekini kullanın

Benimki hapsuruk ve öksürukle başlıyor uyanması deli ediyo beni adamm hapşuuuuuuuu bi edesi varr evi inletiyo resmen almira yı sallarken biranda ayağa sıçrıyor bebe
Hadi o elinde olmayan bişey ya bu eşimin yaptığı

Daha yeni zorla uyuttum ağlayıp durdu çocuğun uykusu vardı çünkü uyutmayınca saolsun huzursuz oldu. Cidden neden böyle sesli konuşurlar kaç defa uyardım birde. Sabah geç kalkar işte diyor alakası yok ne kadar geç yatsada en geç 6da ayakta.

Bizimkilerin her şeyi bir

Aynen ya
Bugun bizimki hiç uyumadı eşim uyuturken mutfaklari topladım etrafı topladim derken tam humana içicem bizim bebe başladı
Bugün çok yoruldum çok mızmızdi disari çıkarım kanguruya koymamla kiyameti koparmasi bir oldu 45 dk ağlama krizi memeyide almadı oy oy çok zor

İnsan uyuz oluyor dimi
Uyusun diye ugrasirken böyle olunca

İnsan uyuz oluyor dimi
Uyusun diye ugrasirken böyle olunca

Öyle cidden sonra kayınvalidem geldi çocuk ağlayınca korktum neden ağlıyor neden karanlıkta mama yediriyorsun boğazına kaçar tam uyku moduna geçti biz gidiyoruz Murphy dedi bağırarak. Çıldırmalık

Adam düşünemedi oan benim kız sabah beri uyumadı doğru düzgün ya cok yoruldum

Tadim yaparken unutma kız burayı çokmu dolu oluyosun
Ay kız sorma perişan etti beni yahu. Sürekli onunla ilgilenmemi istiyor gezmek istiyor sürekli eğitici kitap aldım günlük kitap okuyorum emziriyorum oyun oynuyorum beynim yandı yeminle yaaa. Kocama yemek yapamıyorum o derece . Artık sütümle yetinmiyor resmen biz yemek yerken bu akşam da ağlama krizine girdi yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…