Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kuzucuk baygın yatıyor aşıyı olunca çok şükür ateşi çıkmadı inşallah çıkmaz daha sonra
Insallah bitanem kurban olurumm ben onun sıfatınaa bizde 3 kasımda rotayı olcak teyzoş gelecek perşembe günü menenjiti kendi isteğimizlemi yaptırcaz dr mu söyleyecek aşkom

Insallah bitanem kurban olurumm ben onun sıfatınaa bizde 3 kasımda rotayı olcak teyzoş gelecek perşembe günü menenjiti kendi isteğimizlemi yaptırcaz dr mu söyleyecek aşkom
Kendim sordum ben öyle dedi. Sormasam demiyor özel aşıları benimki.

Reactions: Jou
Bizimkide ole ya odadan çıktım an başlıyor mizmizlanmaya beni görünce seviniyor
Surekli oyun ayna önünde Surekli kucak önünde oyuncak olacak
Yemek sırayla yiyoruz artik
Valla ben aldım oturttum sofraya yanımıza artık biz yiyoz o sulanıyor arada ağzına yoğurt filan sürüyorum öyle gidiyoruz hayırlısı bakalım

Pazar güne kadar eşim mesaideymiş ve pazargünu sabah 8 akşam 4 de kadar ne elektrik var ne internet ben napcam patlarim sıkintıdan YunSev
Pazar günü al bebeni koy pusete doğru bir avm ye elektrik internet hepsi vardır orada yani ben olsam öyle yapardım ama gerci benmki huysuz durmaz iki saatten fazla
Evet canim boyu ayarlanabiliyor bide calisma masasi olabiliyor boyama falan icin ama mimzy daha hos gibi bide gecen e bebekte babasi oturtru benimkini sevdi sıpa ama multi ozelligi cok diye aldim simdi pisman oldum baksana tipine
Benmki multi. Mutfakta is yaparken oturtuyorum oynuyor cok da memnunum. Ben de aldıktan sonra onu mu alsaydım bunu mu alsaydim keske vs diye düşündüm ama hangisini alsam aklım diğerinde kalacaktı zaten. Alınmış alınmıştır dedim kullanıyoruz yemek yemek harici bir de cok enteresan ne zaman oturtsam 10 dk içinde kakasını yapiyor. Bir haftadir hic değişmedi bu

Benimki meme isteyy duramam hahahaha neseki yükleyecek internet gerek duymuyodum evde var diye mecbur yükleyecek hep çocuklar buara hep hasta oluyo dışarda çıkarmamayı düşünüyorum 7 8 gün de havalar kirli

Evet haklisin oylede boylede aklı digerinde kaliyor insanin yerim ya belki pozisyondan bagirsaklar hareket ediyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…