Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ooo oturuyo sıpaaa öne düşuyomu hiç
Kuzum destekli oturtuyorum ben gunde bi kac dk hooppp yana dusuyor bunuda babasi oturtu yapma dedim bisey olmaz dedi gayet guzel geldi ona kahkaha falan atti bilemedim bende

Reactions: Jou
Hadi gözün aydın çok güzel kilo almış bebiş ek gıdaya geçmeni de desteklemiş baya iyi olmuş

Evet canim boyu ayarlanabiliyor bide calisma masasi olabiliyor boyama falan icin ama mimzy daha hos gibi bide gecen e bebekte babasi oturtru benimkini sevdi sıpa ama multi ozelligi cok diye aldim simdi pisman oldum baksana tipine
Birbirine benziyolar aslinda.ben cok memnunum cok rahat ve çok geniş bebek rahat ediyo sıkışip kalmiyo

Ay minnoşuma maşallah
Menenjit aşısını bende istiyorum ama rota olacak 2.doz Menenjit e 7.ay dedi
Aha bizimki cıvık yapıyor demekki yarıyor bizim kıza benim süt

Ohhh maşallah kuzuma saglikla büyüsün rabbim sıhhat versin valla diş hic belli olmuyor cikabilir erkenden bende doktora gittim bugün
Amin amin hepsi sağlıkla büyüsün. Aaa sen neden gittin
Canim maşallah sen korkuyodun kilo vermistir diye..bizim de yarin kontrol bakalim bize neler diyecek heyecanliyim.ben de ek gida aliştirmalarina başlamak istedigimi soyleyecem bakalim ne diyecek:)
Evet yaaa bayada almış hatta şok oldum hadi inşallah güzel haberlerle gelirsiniz
Oyy maşaallahhh cano güzel haberlerle geldin çok şükürrr
Aynen çok şükür cano yaa
Heee onu biliyorum farklı bir şey mi ki dediydim

Valla yaa çok şaşırdım baya da almış. Aynen birlikte ilerleriz inşallah

Bugün havuç verdim 2.günüydü güzel yedi. Yemek istemeyince mamaya yaptığı gibi dudağı büzdürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…