Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ay minnoşuma maşallah
Menenjit aşısını bende istiyorum ama rota olacak 2.doz Menenjit e 7.ay dedi
Aha bizimki cıvık yapıyor demekki yarıyor bizim kıza benim süt
Valla dedim sma ya geçince cıvık yapıyor. Normal cıvık yapması dedi ben alışmışım taş parçasına. Yavrum nasıl yapıyordu o zaman kabızken

Rotayı yarın bir gün kendim vercem bakalım.
Bexsero 7-9-13
Nimenrix 7-13 böyle plan yaptım bende gayet güzel dedi doktorum

Kızlar kızlar bi sorunla geldim yine. Benim minik kuşun gözü akıyor burnu akmıyor sanırım ama tıkalı gibi açmaya çalışıyorum yok açılmıyor aynı. Ama bu göz akması dışarı çıkınca oldu bugün 2 kere evde falan bişey yok.

Küçükken benim bi gözüm akarmış doktora götürmüşler kanallar tıkalı demiş bi masaj gibi bişey önermiş yoksa ameliyatla mı ne açarız demiş. Ve benim senelerce soğuk havada bi gözüm hep akardı. 5 6 senedir olmuyor. Kızımda mı öyle ki diye düşündüm çünkü dışarı çıkınca akıyor baya.
Ya da benim gribim yeni geçti ona

Evet hazır aydindayken de bildik bi doktora gostereyim dedim kuzu kendi doktoruma goturduk

Rüzgar fln mı dokunuyor acaba?

Kizlar bu arada benim aydındaki doktorum 6. Ayda ilk olarak meyve sulariyla basla 1 hafta dedi sonra meyve puresi sonra yogurt keci sutunden olabilir dedi 2 hafta hep meyve git sonra corbalara basla sebzeyle baslama dedi bebek biskv. Asla verme kendin yaparsan yap yapamazsanda gerekli degil doysun diye sagliksiz gida verme dedi 3 gün kurali falan bahsetmedi hic bide ben 4. Ay asisini yaptirdigimda ayın 10nda cocuk 7.250 cikmisti denizlideki aile hekimliginde burda 7.100 cikti zayiflamis ozaman dedim yok oyle dusunme tartilar farklilik gosterebilir dedi ama arada epey gün farki var bukadar oynamasi sasirtti beni rakamlarin

Bi bebek nasıl bu kadar aç durabilir. Ben hamileyken çok aç kaldım ondan mı böyle ki bu çocuk 18.30 dan beri 2 kere denedim uyuduğu halde yine içmedi eşek sıpası

C tesi rota yi doktorumuz verir bizimde
Bakalim nasıl.olucak menenjit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…