Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Baby plus sweet markası

3 numara sıkmaya başlamıştı. Son paketi açtım işte bildiğin büyük öncekilere göre bariz belli bağlarken neden anlamadım son 1 paket kaldı bitsin 3+ almıştım 2 pakette onlara geçcem sonra 4 numaraya başlarım
Kızlar bebeğinizin idrarı kokuyor mu. Ama öyle keskin koku değil.
Evet kokuyor bazen çok fazla

Ben çok yaşadım o durumu canım hatta pik yaptığı günler artık ayak tabanlarım ağrıyordu. Bir ay falan çektik galiba tabi her günü o kadar zor olmadı ama dediğim gibi pik yaptığı günler çok zor oluyor. Atak dönemindesin muhtemelen. Ayakta, gezerek, zıplayarak, yatarak emzirmeyi dene. Atak bitince geçiyor çok şükür

Kızlar kanguru arayışındayım bebegimi hem bana hem dışarıya bakacak dekilde taşıyabileceğim ve sağlıklı bir kanguru olsun on tarafında bolca cebi olan
Ben ergobaby aldım canım ama sadece bebek bana dönük takılıyor. Diğer pozisyonlar yok. Seviyoruz markete ya da Bi yere giderken rahat oluyor

Kız kardeşim ben hamileyken hediye olarak almıştı sağ olsun arada takıyorum ben de iyi gelir diye inanarak takıyorum işe yarıyodur inşallah

Ay bende şükür son 1 Paket 3 numara kaldı çok almışım
4 numarada aldım onuda gece takıyorum rahat etsin diye

Aynen benimde eşim kucağına aldığı zaman peşimde dolanıyor beni görünce gülücükler atıyor mutlu oluyo sarı saç candır ya ama dibim gelsin iyice biraz özüme dönüp öyle kullacağım özledim sanırım doğal halimi az doğaldım ya
Aynı aynı benim kocamdan öyle diyor
Hele bi baba demeyi öğrensinler birde pıtır pıtır yürüyüp arkalarında dolansınlar annesi seni istiyor diyebilecekler mi
Kokuyo canım normal bence yaa
Ay normal olsun ya. Bencede büyüdü sonuçta minikler dimi

He güzel o güle güle kullansın minik bol bol ek gıdalar yesin yarasın bende 3 numara 3 paket var o bitene kadar totosuna iyice dar gelir zaten. Ay ne çabuk numara değiştiriyoruz ne çabuk büyüyor bu bıdıklar çok fazla koku olduğu zamanda suya ihtiyacı var sanırım sanırım

Bak onu beklemedeyim

Selam kızlar sayfalarca birikmiş hala okumaktayım çok hoş sohpetler geçmiş uyku konusunda ataktayız biz ama bi düzen oluşturdum destekli gece uykumuz iyi çok şükür ama gündüz hiç yoktu uyutuyorum kucağımda ninniyle totiye pış pış yatırıyorum 45 dk uyuyor uyanıyor hemen gidip alıyorum aynı ninni aynı aynı ritim dirensede uyutuyorum bu sefer yüz üstü yatırıyorum benim sıpa yüzüstü yatmaya bayılıyor uyandıramıyorda elleriyle kendini gecede gaz sancısı giriyor diye 4te emzirdikten sonra yüzüstü yatırıyorum gaz çıkarsada uyanmıyor denemenizi tavsiye ederim uyku rutinimiz şuan var ilerleyen günker destekleri azaltıcam yada desteklerin yerini değiştirin diyorlar inşallah 5. Aya desteksiz uykuyla devam ederiz ben kaldığım yerden okumaya devam edeyim

Yüzüstü derken gögüs üstümü cano onu yapamıyorum beli ağrır diye hep yüzüstü edince boynu ağrıyor ağlıyo yastık şart ama koyulmaz işte gece iyide gündüz senle aynı

Sen okumaya devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…