Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Amaaaan takilma biz yeni anneyiz,bizi begenen omzumuzda bebeğimizin kusmuğuyla beğenecek , hele bi desteksiz oturmaya başlasinlar oyuncaklariyla oynasinlar süslenecek vakit çok olur:)

Yaa ozaman az kalmış ya o en son olay. En başta kendim için istiyorum. Neyse biraz daha kusmuklu dolaşmaya devam ozaman,

Bide ilk cocugum benim, 2-3 tane falan da degilc oyle olsa nefes alamicakmisim heralde

İlk zamanlar benimkide gece uykusuna 2 3 saat direnişten sonra geçerdi sürekli memede dururdu sonra 2 3 saat uyudu simdi oda yok sürekli kalkiyor surekli

Kuzum bende öyleyim kas bıyık saçlarımın boyanması lazım kendimi kuaföre atmak istiyorum ama yok max bebesiz durma sürem 40 dk ben olmayınca hemen basliyor mizmizlanmaya
Kiz ben unuttum tecrübe olarak sadece daha sakinim onun dışında nerde ne yaptık ne zaman rahata erdik hatirlamiyorum

Saçımızı açamıyoruz zaten tutup çekiyor cadı :) eşim işe giderken çok zor zaten de en azından geldiğinde bakımlı olabilisem. Her fırsat olduğunda evle uğraşıyorum

Ev o kadar dağınık ki fırsat bulduğum an bende saldırıyorm bence bunu değiştirmek gerekiyor onceliklerimizi hata yapıyoruz sanırım

Ay bende tarayamiyorum kurutmak için çok uğraşıyorum diye kestirdim ama toplayamıyorum bende ona takigim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…