- 25 Ağustos 2019
- 62.716
- 120.695
- 698
- 31
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #81.621
Ay allahımmm coğu kocamla benKızlar yarıldım resmen bebesiz ortamda okuyun daha niceleri
V For Momdata on Instagram: "️ ️ ️Vee karşınızda 2022 in ilk #eşileiletişim i. Biliyorsunuz favori iletişimimizi seçiyoruz. Haydi pammık eller yorumlara. Benimki en sonuncusu "
V For Momdata on Instagram: "Evett #eşileiletişim 2. tur finalini yapıyoruz.Son 10 posttan en beğenilenleri topladım. En favori iletişimi seçmemiz için , favori iletişimimizin sıra numarasını yorumlara bekliyoruz. İletişim bizim işimiz. "
V For Momdata on Instagram: "️Eş ile iletişim vol 19 ️ Şaka yollu derdini anlatanlar,eşi diye çocuğuna aşk şiirleri yazanlar,desteği N**** (Siyahi) da bulanlar, ‘nasılsın?’ sorusuna “köy biberi” cevabı verenler ve daha bir sürüsünden oluşan yeni 10lu seri bu postta. Favori çiftinizin sıra numarasını yorumlara yazın. Önceki 9 posttaki favoriler ile bu posttaki favori arasından final turuna çıkacağız Ka-ka-ka-kaydırmalı #eşileiletişim"
V For Momdata on Instagram: "️ #eşileiletişim vol18 ️ Yepyeni 10 dialog. Bildiğiniz gibi , favori çiftimizi ya da sadece ebeveyni seçmek üzere,favori diyalogunuzun sıra numarasını yorumlara bekliyoruz. Haydi pamuk eller yorumlara. Kaydırmalı #eşileiletişim"
Ayyy bende bi montumu saklıyordum 4 senedir bu sene verdim birine ümidim kalmadı
Amaaaan takilma biz yeni anneyiz,bizi begenen omzumuzda bebeğimizin kusmuğuyla beğenecek , hele bi desteksiz oturmaya başlasinlar oyuncaklariyla oynasinlar süslenecek vakit çok olur:)
Valla sabahkinin gürültüsünü duymasam tam uykuya dalacaktı ortalık fena olurdu su gibi
Memede uyusun ya hic sorun degil biraz belim sirtim kiriliyo ama olsun tutmamasindan iyidir ya
Ay valla ne sekillere gircegimi sasirdim
Baby turco cok iyi bence, ben 24 paket stokladim tavsiye ederim
Evt mamada da yapiyo bazen biberonda
Gecicegini bilsem dert etmicm, ben biberon da verdigim icin meme reddi mi acaba ya bidaha memeyi almazsa diye korkuyorum hep
Ahahah ay valla her şey sesAy allahımmm coğu kocamla ben
Hahahahaha tuvalet konusunda kesin yanii adam wc de bana yazıyo şifonu çeksem uyanırmıo biçim korkuyo uyansa uyumayacak biliyo hahaha baktım ağır uyuyo dedim çek
Ahahahhah tam zamanlamaİlk dogumdan sonra 1 yıl sakladım kilolarımi 3 yıl sonra vermeye başladım 5 sene sonra evlendigim kiloya geldim ve 2.kez hamile kaldım
Ahahah ay valla her şey ses
Ahahahhah tam zamanlama
Bu benim kız olabilir
Hah bugece benimki de oyle oldu, yatmadan verdigim mamanin da yarisini icti, yarim saatte bir kalkiyo, kipir kipir huzursuz uyuyo suanİlk zamanlar benimkide gece uykusuna 2 3 saat direnişten sonra geçerdi sürekli memede dururdu sonra 2 3 saat uyudu simdi oda yok sürekli kalkiyor surekli
Butun gunum ya emzirmeye ugrasmakla ya da uyutmaya ugrasmakla geciyo zaten, duzgun emse uyusa valla zamanim yari yariya bana kalir, bu aylarda biberon yuzunden red yasanmiyomu artik?İlk zamanlar sürekli.memede orada uyuyor diye şikayet ediyordum sonrada memede uyuyamaz memeyi almaz oldu diye strese girmiştim
Sen ayaktada olsa emzir memeden soğumasın canim.
Artik biberon yüzünden red.olmaz diye düşünüyorum
Bide ilk cocugum benim, 2-3 tane falan da degilc oyle olsa nefes alamicakmisim heralde
Yeni mama sandalyesi aldık orda da oturttum benim kızı oh be dedim yüksekte kaldı çocuk. Evdekinde içine gömüldü resmen
Ben olmayınca da öyle yapıyordu ama karnını doyurup altını temizleyip verince sakin duruyor ben olmayınca :)Kuzum bende öyleyim kas bıyık saçlarımın boyanması lazım kendimi kuaföre atmak istiyorum ama yok max bebesiz durma sürem 40 dk ben olmayınca hemen basliyor mizmizlanmaya
Kiz ben unuttum tecrübe olarak sadece daha sakinim onun dışında nerde ne yaptık ne zaman rahata erdik hatirlamiyorum
Ev o kadar dağınık ki fırsat bulduğum an bende saldırıyorm bence bunu değiştirmek gerekiyor onceliklerimizi hata yapıyoruz sanırım
Ay bende tarayamiyorum kurutmak için çok uğraşıyorum diye kestirdim ama toplayamıyorum bende ona takigim
Sleepy nin 3 numarasını stokladım ya. Son açtığım paket büyük 3 gibi değil. Yanlış mı açtım diye baktım yok 3 numara. Çok garip valla. Kız zayıfladı diyorum hatta doktora gitmeden önce
Hah bugece benimki de oyle oldu, yatmadan verdigim mamanin da yarisini icti, yarim saatte bir kalkiyo, kipir kipir huzursuz uyuyo suan
Butun gunum ya emzirmeye ugrasmakla ya da uyutmaya ugrasmakla geciyo zaten, duzgun emse uyusa valla zamanim yari yariya bana kalir, bu aylarda biberon yuzunden red yasanmiyomu artik?
Bende onu düşündüm cidden yapamazdım sanırım :)
Yaa ne güzel benim kızda pusette kaldı çocuğum haftaiçi gelecek mama sandalyesi bekliyoruz artık aşağı doğru bakmayacağım yavruma :) sen hangisini aldın
Dimi daha ne istiyorum :) birde kucağına aldıkta. 15 dk sonra kızın seni istiyor annesi demese tam olacak :)
Ben olmayınca da öyle yapıyordu ama karnını doyurup altını temizleyip verince sakin duruyor ben olmayınca :)
Kesinlikle değiştirmek lazım. Kendimizden geçtik resmen bebek ve ev işine gömüldük. Aslında iyi gelecek yapabilsek.
Off çok pismanım ben artık toplayabiliyorum ama yukarıdan değil tabi enseden ancak. Birde sarıya boyamıştım dibim geldi çok zor boyatmam keşke boyatmasaydımda rahata kavuşunca yapsaydım
Ya Sleepy nin 3 numarası iyiymiş ben onu anladım 3 tane vardı kullanımıyordum sızdırma yapıyor diye. Aman gündüz kullanayım napim dedim gayet güzelmiş. Şimdi gündüz onu kullanıyorum gece de prima kullanıyorum daha uzun kalıyor diye. Tam rahat mı oluyor minnaka şimdi
Kızlar bebeğinizin idrarı kokuyor mu. Ama öyle keskin koku değil.
Aynı aynı benim kocamdan öyle diyorBende onu düşündüm cidden yapamazdım sanırım :)
Yaa ne güzel benim kızda pusette kaldı çocuğum haftaiçi gelecek mama sandalyesi bekliyoruz artık aşağı doğru bakmayacağım yavruma :) sen hangisini aldın
Dimi daha ne istiyorum :) birde kucağına aldıkta. 15 dk sonra kızın seni istiyor annesi demese tam olacak :)
Ben olmayınca da öyle yapıyordu ama karnını doyurup altını temizleyip verince sakin duruyor ben olmayınca :)
Kesinlikle değiştirmek lazım. Kendimizden geçtik resmen bebek ve ev işine gömüldük. Aslında iyi gelecek yapabilsek.
Off çok pismanım ben artık toplayabiliyorum ama yukarıdan değil tabi enseden ancak. Birde sarıya boyamıştım dibim geldi çok zor boyatmam keşke boyatmasaydımda rahata kavuşunca yapsaydım
Ya Sleepy nin 3 numarası iyiymiş ben onu anladım 3 tane vardı kullanımıyordum sızdırma yapıyor diye. Aman gündüz kullanayım napim dedim gayet güzelmiş. Şimdi gündüz onu kullanıyorum gece de prima kullanıyorum daha uzun kalıyor diye. Tam rahat mı oluyor minnaka şimdi
Kokuyo canım normal bence yaaKızlar bebeğinizin idrarı kokuyor mu. Ama öyle keskin koku değil.
Kesinlikle birebir yeğenime yaparız. Bir de aklınızda olsun limon sürünce ayak tabanına grip bütün akıntısı geçiyor ben kendime de yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?