Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bende de kaşinma var rahatsiz ediyo bazen.yaza kadar ancak gecer heralde
, Evet bazen çok rahatsız ediyor O kaşıntı bir an önce geçse bari
Bende kaşıntı yok hiç. Ablam geçen diyordu fena kaşınıyor diye
Allah Allah neye göre ki acaba kız dikişe göre mi
Yok almadım eşim ısrarla al diyor da
Iyi oluyor ya biz geçen BİM'e gittik Oğlan içinde uyuyakaldı bir de ne soracağım kuzum Seninki dönmeye başladı mı benimki hala dönmüyor ya
Oy maşallah ne güzel uyuyor öyle Ben de deneyeyim bunu gazını da atar en azından

Gece uyuyor ama saat başı kalkiyor bazen sAATIDE Bulmuyor dun 3 den beri yarım saat arayla uyandı 7 de kaka yapti demekki onun huzursuzluğu vardi
Aynıydık dün gece 23:30 ve 5:00 arası 8 kere kalktım en son 5te eşim aldı götürdü de 6:30a kadar uyudum sonra işe giderken beni anneme at dedim mümkün değil evde başetmem çok fena bu hafta nedense. Sünnetten mi diyorum yok oynarken falan kucakta gezerken çok iyi ama asla uyumasa
Bende de kaşinma var rahatsiz ediyo bazen.yaza kadar ancak gecer heralde
Ben 2020de açık miyom ameliyatı olmuştum hissin gelmesine kalmadan doğurdum hop bi daha yani 2 senede tam olmamıştı. Bakalım bunda ne kadar sürecek. Benim bir de bu sefer omurgamın ortasında hafif hissizlik gibi uyuşma gibi bişey var iğne yapılan yerde. Sende var mı?

Evet böyle rahat etti gazınada iyi geldi

Yok benim gobek bolgesinde bide sag bacagimin ust kisimlarina dogru biraz var,doktor normal demisti bacaktaki de

Valla ablamla benim doktor aynı neye göre bilmiyorum da hiç yok kaşıntı bende

Ohh ne güzel tabiki dönmüyor ama eskiye göre daha iyi ben arkadan itince dönüyor önceden tersine zorluyordu

Bizimkide kucakta hiç sorun yok sürekli bisiler vereceksin eline sürekli aynaya oynatmaya götüreceksin gezdirceksin
Yauyuttum sadece 15 dk dayandı bensiz mutfakta ıspanak dograxdim soğanları kavurmaya başladım hayda altininkapadim tekrar uyutma turu
Beni en çok uyuturken cildirmasi yoruyor vallahi gücümü bitiriyor

Ay evet çığlık çığlığaa ya oğlum bu da kafa bu da kol diye diye uyuttum şimdi daha of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…